• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Велика Британія відмовляє українцям у притулку: що відомо
    • Вартість російської нафти Urals знову впала нижче “стелі” у 60 доларів
    • У Лос-Анджелесі пограбували будинок Бреда Пітта під час його прем’єрного туру
    • Росія захопила друге літієве родовище в Україні: що це означає
    • В Україні масово блокуватимуть мобільні номери для захисту від спаму
    • Іран різко відреагував на слова Трампа: домовленості про ядерну угоду немає
    • Як швидко й безпечно знизити тиск: поради, які справді працюють
    • Трамп не допоміг: чи переживе Україна економічну кризу без миру
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Ольга СтепановаОльга Степанова14 Серпня 2024, 15:041 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.

    Тірамісу з персиком

    Інгредієнти:

    • сублімовані персики — 20 г;
    • печиво савоярді — 28 шт;
    • молоко — 150 мл;
    • цукор — 2 ст. л;
    • маскарпоне — 500 г;
    • вершки 33% — 400 мл;
    • цукрова пудра — 140 г;
    • персики свіжі — 1-2 шт.

    Спосіб приготування:

    У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.

    Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.

    Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.

    десерт рецепт тірамісу

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Велика Британія відмовляє українцям у притулку: що відомо

    14:56

    Вартість російської нафти Urals знову впала нижче “стелі” у 60 доларів

    14:53

    У Лос-Анджелесі пограбували будинок Бреда Пітта під час його прем’єрного туру

    14:47

    Росія захопила друге літієве родовище в Україні: що це означає

    14:42

    В Україні масово блокуватимуть мобільні номери для захисту від спаму

    14:40

    Іран різко відреагував на слова Трампа: домовленості про ядерну угоду немає

    13:56

    Як швидко й безпечно знизити тиск: поради, які справді працюють

    13:40

    Трамп не допоміг: чи переживе Україна економічну кризу без миру

    13:32

    Київ не виключає зустріч Зеленського й Путіна: назвали умови

    13:19

    Літо бере паузу: трохи прохолоди та дощу у вихідні

    13:18
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.