• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • У Сумах жінка продала дитину за 30 тисяч доларів
    • В Україні з’явилися нові 10 грн: як вони виглядають (ФОТО)
    • Жінок треба було мобілізувати ще вчора: гучна заява радниці ЗСУ
    • Не лише термін проживання: Польща посилює всі критерії для отримання громадянства
    • Путін погодився, щоб Китай фактично анексував Росію: подробиці
    • Штраф до 6 800 грн: за який одяг можуть покарати у 2025 році
    • Гетманцев пояснив, чому податковій не можна довіряти банківську таємницю
    • У ЄС позбуваються готівки — які номінали євро стають непотрібними
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Ольга СтепановаОльга Степанова14 Серпня 2024, 15:041 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.

    Тірамісу з персиком

    Інгредієнти:

    • сублімовані персики — 20 г;
    • печиво савоярді — 28 шт;
    • молоко — 150 мл;
    • цукор — 2 ст. л;
    • маскарпоне — 500 г;
    • вершки 33% — 400 мл;
    • цукрова пудра — 140 г;
    • персики свіжі — 1-2 шт.

    Спосіб приготування:

    У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.

    Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.

    Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.

    десерт рецепт тірамісу

    Читайте також

    Смачні та хрусткі: 8 найкращих сортів огірків для консервації

    Овес замість тіста: десерт, який підкорив TikTok за добу — ідеальний для сніданку

    Ситна домашня піца за 15 хвилин: з чого зробити основу

    Останні новини
    Сьогодні

    У Сумах жінка продала дитину за 30 тисяч доларів

    21:12

    В Україні з’явилися нові 10 грн: як вони виглядають (ФОТО)

    21:04

    Жінок треба було мобілізувати ще вчора: гучна заява радниці ЗСУ

    20:55

    Не лише термін проживання: Польща посилює всі критерії для отримання громадянства

    20:46

    Путін погодився, щоб Китай фактично анексував Росію: подробиці

    20:38

    Штраф до 6 800 грн: за який одяг можуть покарати у 2025 році

    20:31

    Гетманцев пояснив, чому податковій не можна довіряти банківську таємницю

    20:23

    У ЄС позбуваються готівки — які номінали євро стають непотрібними

    20:22

    Сі подарував Путіну грамофон: що символізує цей царський подарунок

    20:13

    Фіцо зі скандалами знайшов спосіб як прорватися до Путіна на 9 травня: як він добирався в РФ

    20:05
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.