• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • ШІ створив цифрову пастку: мільйони користувачів втратили зв’язок із реальністю
    • Рожеві фламінго в Італії знищують врожай рису: фермери б’ють на сполох
    • В Україні змінили правила техогляду: як тепер перевірятимуть авто і скільки це коштує
    • Українська розвідка підірвала магістральний газопровід у Сибіру — Bloomberg
    • Росія підняла у повітря Ту-95 і Ту-160: відбулися пуски ракет
    • Romoss та Anker відкликають мільйони повербанків через загрозу займання
    • Водіїв штрафуватимуть і позбавлятимуть прав за відсутність аптечки чи знака зупинки
    • Росія готує стратегічну авіацію для чергового ракетного обстрілу України
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Ольга СтепановаОльга Степанова14 Серпня 2024, 15:041 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.

    Тірамісу з персиком

    Інгредієнти:

    • сублімовані персики — 20 г;
    • печиво савоярді — 28 шт;
    • молоко — 150 мл;
    • цукор — 2 ст. л;
    • маскарпоне — 500 г;
    • вершки 33% — 400 мл;
    • цукрова пудра — 140 г;
    • персики свіжі — 1-2 шт.

    Спосіб приготування:

    У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.

    Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.

    Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    десерт рецепт тірамісу

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    ШІ створив цифрову пастку: мільйони користувачів втратили зв’язок із реальністю

    01:23

    Рожеві фламінго в Італії знищують врожай рису: фермери б’ють на сполох

    01:10

    В Україні змінили правила техогляду: як тепер перевірятимуть авто і скільки це коштує

    01:05

    Українська розвідка підірвала магістральний газопровід у Сибіру — Bloomberg

    00:59

    Росія підняла у повітря Ту-95 і Ту-160: відбулися пуски ракет

    00:40
    11 Липня

    Romoss та Anker відкликають мільйони повербанків через загрозу займання

    23:30

    Водіїв штрафуватимуть і позбавлятимуть прав за відсутність аптечки чи знака зупинки

    23:23

    Росія готує стратегічну авіацію для чергового ракетного обстрілу України

    23:19

    Погода на вихідні 12 та 13 липня: вдень до +37 °C, теплі ночі і раптові дощі

    23:18

    У Білому домі заявили, що Ілон Маск бачив у Трампі «образ батька»

    23:13
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.