Налисники — одна з найпопулярніших страв в українській кухні. Їх готують із найрізноманітнішими начинками: сиром, грибами, м’ясом, маком, ягодами. Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом класичних налисників із сиром за рецептом із кулінарного блогу “Душевні рецепти”.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
У глибокій мисці змішати яйця, цукор, сіль. Влити половину теплого молока, знову перемішати. Всипати просіяне борошно і знову перемішати, щоб не було грудочок.
Туди ж відправити крохмаль і решту молока, все знову перемішати, після чого влити туди ж розтоплене вершкове масло.
Посмажити тонкі млинці на сковороді, обсмаживши з обох боків.
Усі інгредієнти для начинки змішати. Родзинки необхідно попередньо розпарити, щоб вони були м’якшими. Якщо сир зернистий, можна подрібнити його блендером.
Кожен млинець розрізати на чотири частини, викласти на кожну по чайній ложці начинки, згорнути.
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти млинці у два шари. Кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом і відправити їх у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Подавати зі сметаною, згущеним молоком або варенням.
У РФ презентували новий анімаційний серіал "Пісочниця", створений пропагандистом Володимиром Соловйовим. У шоу у вигляді немовлят…
В Україні стартує з 1 липня нова пілотна програма фінансової підтримки, яка замінить кілька попередніх…
Законодавство зазнало змін, і тепер "досвідчені" чоловіки 50+ призиваються до армії нарівні з усіма. Дізнайтеся,…
Середня фактична тривалість робочого тижня у Європейському союзі складає 36 годин. Проте у деяких країнах…
Питання про те, чи призиватимуть на війну студентів, залишається одним із найбільш обговорюваних в українському…
У Києві знов неспокійно на комунальному фронті. Мешканці столиці скаржаться: компанії, що управляють, залякують їх,…