Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Жінка купила на секонд-хенді сумочку за 200 грн та була шокована її реальною ціною
    • Фахівці пояснили, чи потрібно вимикати Wi-Fi-роутер на ніч
    • Вчені нарешті з’ясували, що гірше: захворіти на COVID-19 чи отримати вакцину
    • “Багато хто сяде”: правозахисник заявив про масові суди над ТЦК
    • По 10 гривень за кіловат: депутат вигадав, як змусити українців економити світло
    • Досвідчений механік назвав головні проблеми китайських автомобілів: про що варто знати
    • Путіна паралізував страх: озвучено несподівану причину проблем диктатора з перемовинами
    • Чи можна залишати смартфон на зарядці на всю ніч: що кажуть виробники
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Поради господинь: як приготувати ідеальну смажену яєчню

    Поради господинь: як приготувати ідеальну смажену яєчню

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина13 Грудня 2024, 20:101 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Приготувати ідеальну смажену яєчню може бути непросто, особливо якщо потрібно її перевертати. Однак засновниця компанії Meags Eggs Меган Вебстер поділилася простим методом, який не лише спрощує процес, але й гарантує чудовий результат без зайвих зусиль.

    Метод “кришки”
    Меган рекомендує використовувати тепло сковороди для приготування нижньої частини яйця та пар, щоб довести верхню частину до готовності. Завдяки цьому немає потреби перевертати яйця, а ризик їх розбиття зводиться до нуля, пише Express.

    Як приготувати:

    1. Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте трохи оливкової олії.
    2. Розбийте яйце в сковороду, тримайте його відкритим приблизно хвилину.
    3. Накрийте сковороду кришкою на 45-60 секунд, щоб білок повністю застиг, а жовток залишався м’яким.
    4. Для перевірки готовності злегка покрутіть сковороду: якщо жовток коливається, яйце готове.
    5. Акуратно зніміть яєчню лопаткою та перекладіть на тарілку.

    Повторіть ці кроки з другим яйцем, якщо потрібно.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    яєчня
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Жінка купила на секонд-хенді сумочку за 200 грн та була шокована її реальною ціною

    00:57

    Фахівці пояснили, чи потрібно вимикати Wi-Fi-роутер на ніч

    00:46

    Вчені нарешті з’ясували, що гірше: захворіти на COVID-19 чи отримати вакцину

    00:38

    “Багато хто сяде”: правозахисник заявив про масові суди над ТЦК

    00:31

    По 10 гривень за кіловат: депутат вигадав, як змусити українців економити світло

    00:22

    Досвідчений механік назвав головні проблеми китайських автомобілів: про що варто знати

    00:13

    Путіна паралізував страх: озвучено несподівану причину проблем диктатора з перемовинами

    00:05
    18 Грудня

    Чи можна залишати смартфон на зарядці на всю ніч: що кажуть виробники

    23:54

    Коли нічого вдягнути: як по-новому закохатися у свій гардероб

    23:45

    Постійна втома і ламкі нігті: 9 ознак того, що ви їсте замало білка

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.