Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Повернення додому під загрозою: кого з українців можуть не випустити з ЄС
    • Понад півтора мільйони людей у Газі під загрозою голодної смерті – ООН попереджає
    • Список хвороб терміново оновлюють: кого мобілізують за новими правилами
    • Українці виходитимуть на пенсію за новими правилами: кому у 2026 році відмовлять у виплатах
    • В яких країнах можуть перевірити телефон після прибуття: список
    • Ілюзія миру: чому запропонована мирна угода не зупинить війну
    • Шанс отримати спадок в 17 млрд: Дуров пропонує безкоштовно запліднювати жінок через ЕКЗ
    • Орбан натякнув на війну в Європі 2026-го, але звинуватив у цьому не Путіна
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Легкий рецепт квашеної капусти в банках: секрети від кулінарної блогерки

    Легкий рецепт квашеної капусти в банках: секрети від кулінарної блогерки

    Ковальчук СвітланаКовальчук Світлана12 Листопада 2024, 21:581 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.

    Що потрібно:

    • Капуста — 3 кг
    • Морква — 1 шт.
    • Сіль — 2 ст. л. (з верхом)

    Як приготувати:

    1. Спочатку нарізаємо капусту, а моркву натираємо на тертці. Змішуємо обидва інгредієнти у великій мисці.
    2. Додаємо сіль і добре розминаємо суміш руками, щоб капуста пустила сік. Укладаємо капусту в трилітрову банку, щільно втрамбовуючи її, щоб не залишилось повітряних пустот.
    3. Ставимо банку в глибоку тарілку, оскільки капуста виділятиме багато соку. Злегка прикриваємо кришкою та залишаємо на три дні в теплому місці. Щодня проколюємо капусту дерев’яною паличкою, щоб випустити накопичене повітря. Це гарантує рівномірне заквашування і запобігає гіркості.

    Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    квашена капуста рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Повернення додому під загрозою: кого з українців можуть не випустити з ЄС

    20:22

    Понад півтора мільйони людей у Газі під загрозою голодної смерті – ООН попереджає

    20:13

    Список хвороб терміново оновлюють: кого мобілізують за новими правилами

    20:05

    Українці виходитимуть на пенсію за новими правилами: кому у 2026 році відмовлять у виплатах

    19:47

    В яких країнах можуть перевірити телефон після прибуття: список

    19:32

    Ілюзія миру: чому запропонована мирна угода не зупинить війну

    19:23

    Шанс отримати спадок в 17 млрд: Дуров пропонує безкоштовно запліднювати жінок через ЕКЗ

    19:14

    Орбан натякнув на війну в Європі 2026-го, але звинуватив у цьому не Путіна

    19:06

    В Україні розробляють універсальний ракетний комплекс за принципом HIMARS: що відомо

    18:55

    Комунальні послуги за “зимову тисячу”: як і де можна оплатити рахунки

    18:46
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.