Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • “Оземпікові діти”: як препарати для схуднення впливають на фертильність
    • Чи буде полярне сяйво на Новий рік: вчені оцінили наслідки потужного спалаху на Сонці
    • Мобілізація за новими правилами: чи призивають чоловіків до 25 років
    • Українцям у ЄС приготували обов’язковий іспит: кого змусять повернутись додому
    • Куди росіяни рушать після Гуляйполя: Путін продовжує шокувати заявами
    • Не схожа на усі інші: Японія створила унікальну субмарину-“невидимку”
    • Путін заявив про захоплення нових міст та масштабні успіхи армії рф: що відзвітував
    • В оточенні Путіна зростає підтримка завершення війни, – Буданов
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Легкий рецепт квашеної капусти в банках: секрети від кулінарної блогерки

    Легкий рецепт квашеної капусти в банках: секрети від кулінарної блогерки

    Ковальчук СвітланаКовальчук Світлана12 Листопада 2024, 21:581 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.

    Що потрібно:

    • Капуста — 3 кг
    • Морква — 1 шт.
    • Сіль — 2 ст. л. (з верхом)

    Як приготувати:

    1. Спочатку нарізаємо капусту, а моркву натираємо на тертці. Змішуємо обидва інгредієнти у великій мисці.
    2. Додаємо сіль і добре розминаємо суміш руками, щоб капуста пустила сік. Укладаємо капусту в трилітрову банку, щільно втрамбовуючи її, щоб не залишилось повітряних пустот.
    3. Ставимо банку в глибоку тарілку, оскільки капуста виділятиме багато соку. Злегка прикриваємо кришкою та залишаємо на три дні в теплому місці. Щодня проколюємо капусту дерев’яною паличкою, щоб випустити накопичене повітря. Це гарантує рівномірне заквашування і запобігає гіркості.

    Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    квашена капуста рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    “Оземпікові діти”: як препарати для схуднення впливають на фертильність

    00:58

    Чи буде полярне сяйво на Новий рік: вчені оцінили наслідки потужного спалаху на Сонці

    00:46

    Мобілізація за новими правилами: чи призивають чоловіків до 25 років

    00:38

    Українцям у ЄС приготували обов’язковий іспит: кого змусять повернутись додому

    00:31

    Куди росіяни рушать після Гуляйполя: Путін продовжує шокувати заявами

    00:22

    Не схожа на усі інші: Японія створила унікальну субмарину-“невидимку”

    00:13

    Путін заявив про захоплення нових міст та масштабні успіхи армії рф: що відзвітував

    00:05
    27 Грудня

    В оточенні Путіна зростає підтримка завершення війни, – Буданов

    23:56

    Чому після російських атак в одних областях світло є, а в інших ні: пояснення «Укренерго»

    23:47

    Тиша під час свят — які норми діють в багатоквартирному будинку

    23:27
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.