Молоду картоплю можна смачно приготувати з вершковим маслом, а також з кропом, часником та зеленню. Якщо ви хочете її посмажити, тоді перед цим потрібно відварити овоч, так вона буде дуже м’якою.
Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом дуже смачної смаженої молодої картоплі, з яйцями та цибулею.
Інгредієнти:
- Картопля молода
- Сіль перець
- Масло
- Цибуля
- Яйця
- Зелена цибуля
Спосіб приготування:
1. Картоплю поріжте кубиками, не очищаючи від шкірки і відваріть у підсоленій воді.
2. Відварену картоплю обсмажте в сковороді на розігрітій олії.
3. Цибулю поріжте кубиками і додайте в картоплю. Посоліть, поперчіть і смажте до золотистого кольору.
4. В окремій сковороді смажимо яйця.
5. У тарілку викладіть картоплю, зверху яйця, і посипте подрібненою зеленою цибулею!