Огірки можна готувати з часником, гірчицею, цукром, сухою гірчицею та борошном. Щоб вони були хрусткими, їх потрібно замочити в холодній воді.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих огірків із медом, гірчицею, кропом.
Інгредієнти:
- 500 г огірків
- 2 зуб. часнику
- 1 ч.л. солі з гіркою
- 1 ст.л. олії
- кріп
- 2 ч.л. меду
- 2 ч.л. гірчиці у зернах
- 2 ч.л. оцту (9%)
Спосіб приготування:
1. Помийте і поріжте огірки кружальцями, додайте тертий часник, мед, гірчицю, масло оцет, сіль, перемішайте.
2. Поставте салат у холодильник на декілька годин – і можна їсти.