Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Не можете довго заснути: цей лайфхак допоможе всім
    • У Туреччині знайшли стародавню фреску, що доводить ключовий біблійний мотив про Ісуса
    • Зимові віруси атакують: експерт назвав 6 змін, які рятують імунітет
    • Де тепло і сонячно в січні: п’ять найкращих напрямків, щоб погрітися
    • Блекаут в Україні: експерт пояснив, від чого залежить колапс
    • Вступ України до ЄС до 2027 року дипломати назвали ” нісенітницею”
    • Настає вирішальний момент для України: чому Стубб скасував візит до США та приїде до Берліна
    • США скасовують санкції проти білоруського калію — ЗМІ Білорусі цитують посланця Трампа
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Березня 2024, 21:341 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою.

    Інгредієнти для приготування сирників:

    • домашній сир  — 600 г,
    • яйце  — 1 шт.,
    • цукор  — 4 ст. л.,
    • ванільний цукор — 1 ч. л.,
    • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
    • олія для смаження.

    Приготування сирників:

    • До сиру додайте  яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
    • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
    • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
    • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
    • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
    • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа рецепт сирники
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Не можете довго заснути: цей лайфхак допоможе всім

    16:27

    У Туреччині знайшли стародавню фреску, що доводить ключовий біблійний мотив про Ісуса

    16:13

    Зимові віруси атакують: експерт назвав 6 змін, які рятують імунітет

    16:04

    Де тепло і сонячно в січні: п’ять найкращих напрямків, щоб погрітися

    15:55

    Блекаут в Україні: експерт пояснив, від чого залежить колапс

    15:46

    Вступ України до ЄС до 2027 року дипломати назвали ” нісенітницею”

    15:34

    Настає вирішальний момент для України: чому Стубб скасував візит до США та приїде до Берліна

    15:28

    США скасовують санкції проти білоруського калію — ЗМІ Білорусі цитують посланця Трампа

    15:14

    Землю накрила магнітна буря “червоного” рівня: як покращити самопочуття

    14:59

    Сюрприз з 1930-х: подружжя знайшло таємну кімнату під час ремонту

    13:51
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.