Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Україну на вихідних накриють дощі із снігом: синоптики дали прогноз. Карта
    • В Україні стався відчутний землетрус: що відомо
    • Чи можна заряджати автомобіль до 100% — яка звичка тихо вбиває батарею
    • Землею прокотилася магнітна буря: причини та наслідки
    • Котел для окупантів у Куп’янську: українські війська заблокували ворога
    • “Брюссельська диктатура”: Орбан влаштував істерику через заборону повернення Росії активів
    • Слуга народу готується до зʼїзду: хто стане новим головою партії
    • Київ готовий до компромісу щодо Донбасу, але висуває жорстку вимогу — The Telegraph
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Березня 2024, 21:341 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою.

    Інгредієнти для приготування сирників:

    • домашній сир  — 600 г,
    • яйце  — 1 шт.,
    • цукор  — 4 ст. л.,
    • ванільний цукор — 1 ч. л.,
    • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
    • олія для смаження.

    Приготування сирників:

    • До сиру додайте  яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
    • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
    • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
    • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
    • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
    • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа рецепт сирники
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Україну на вихідних накриють дощі із снігом: синоптики дали прогноз. Карта

    13:55

    В Україні стався відчутний землетрус: що відомо

    13:46

    Чи можна заряджати автомобіль до 100% — яка звичка тихо вбиває батарею

    13:38

    Землею прокотилася магнітна буря: причини та наслідки

    13:31

    Котел для окупантів у Куп’янську: українські війська заблокували ворога

    13:22

    “Брюссельська диктатура”: Орбан влаштував істерику через заборону повернення Росії активів

    13:13

    Слуга народу готується до зʼїзду: хто стане новим головою партії

    13:05

    Київ готовий до компромісу щодо Донбасу, але висуває жорстку вимогу — The Telegraph

    13:00

    Підготовка до масштабної мобілізації? Експерти б’ють на сполох через цифру у 500 тисяч

    12:50

    Трамп зробив гучну заяву: говорив з Путіним і Сі про ядерну зброю

    12:38
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.