Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Медитація: що каже наука про її ефективність та як правильно це робити
    • Трагічна аварія в Індії: поїзд збив стадо слонів
    • Чи можливі вибори на ТОТ: президент прояснив ситуацію
    • Чи буде сніг на Різдво та Новий Рік: синоптик потішив прогнозом
    • На Заході пояснили любов Віткоффа до РФ: ким виявився головний переговорник Трампа
    • Чому потрібно їсти креветки: переваги, про які ви не знали
    • Підготовка до виборів вже почалася: Зеленський заінтригував заявою
    • Весь світ схвильований: вчені знайшли нові ознаки існування НЛО
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Березня 2024, 21:341 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою.

    Інгредієнти для приготування сирників:

    • домашній сир  — 600 г,
    • яйце  — 1 шт.,
    • цукор  — 4 ст. л.,
    • ванільний цукор — 1 ч. л.,
    • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
    • олія для смаження.

    Приготування сирників:

    • До сиру додайте  яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
    • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
    • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
    • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
    • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
    • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа рецепт сирники
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Медитація: що каже наука про її ефективність та як правильно це робити

    17:22

    Трагічна аварія в Індії: поїзд збив стадо слонів

    17:13

    Чи можливі вибори на ТОТ: президент прояснив ситуацію

    17:11

    Чи буде сніг на Різдво та Новий Рік: синоптик потішив прогнозом

    17:08

    На Заході пояснили любов Віткоффа до РФ: ким виявився головний переговорник Трампа

    17:05

    Чому потрібно їсти креветки: переваги, про які ви не знали

    16:39

    Підготовка до виборів вже почалася: Зеленський заінтригував заявою

    16:35

    Весь світ схвильований: вчені знайшли нові ознаки існування НЛО

    15:28

    Повідомлення прийде в “Резерв+”: кому відстрочку продовжать автоматично

    15:21

    Чому в борошні заводяться жучки і як їх позбутися: лайфхаки від експертів

    15:11
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.