• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • У США звільнили ключових прокурорів, які вели справи про штурм Капітолію
    • В Україні підвищать пенсії після дня народження: які суми доплат передбачені
    • На пляжах Одеси аншлаг: попри обстріли, туристів стало більше
    • “Нефункціональна, популістична”: нардепка Безугла розкритикувала Конституцію України
    • Росія стягує стратегічну авіацію до кордонів України: зафіксовано 10 літаків
    • В Україні з обігу зникнуть популярні банкноти: що зміниться для українців
    • В Україні зростає кількість справ за ухилення від мобілізації
    • Топ-5 простих способів швидко прочистити будь-який злив у домі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Січня 2024, 13:341 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Для такої незвичайної страви за рецептом OBOZ.UA гарбуз не треба ні варити, ні запікати, і це суттєво заощадить час. Змішавши яскравий гарбуз, моркву та яблука, ви отримаєте смачний вітамінний салат. Така незвичайна, яскрава та апетитна страва сподобається і дорослим, і дітям.

    Як приготувати салат з гарбузом?

    Інгредієнти:

    • гарбуз — 200 г;
    • морква — 2 шт.;
    • яблука — 3 шт.;
    • волоські горіхи — жменя;
    • родзинки — жменя;
    • оливкова олія, мед — до свого смаку.

    Спосіб приготування:

    1. Гарбуз і моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці, відправляємо в глибоку тарілку.
    2. Миємо яблука, видаляємо серцевину, м’якуш нарізаємо соломкою і додаємо до гарбуза та моркви.
    3. Родзинки миємо, заливаємо окропом. Через деякий час зливаємо рідину, родзинки додаємо до підготовлених інгредієнтів.
    4. Волоські горіхи подрібнюємо ножем, відправляємо в глибоку тарілку.
    5. До салату додаємо мед, оливкову олію і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо його кунжутом і подаємо до столу.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    У США звільнили ключових прокурорів, які вели справи про штурм Капітолію

    20:36

    В Україні підвищать пенсії після дня народження: які суми доплат передбачені

    20:01

    На пляжах Одеси аншлаг: попри обстріли, туристів стало більше

    19:57

    “Нефункціональна, популістична”: нардепка Безугла розкритикувала Конституцію України

    19:50

    Росія стягує стратегічну авіацію до кордонів України: зафіксовано 10 літаків

    19:45

    В Україні з обігу зникнуть популярні банкноти: що зміниться для українців

    19:42

    В Україні зростає кількість справ за ухилення від мобілізації

    19:38

    Топ-5 простих способів швидко прочистити будь-який злив у домі

    18:44

    Які рослини найчастіше приваблюють шкідників і комах у саду: перелік культур та поради

    18:39

    Електромобіль Tesla самостійно проїхав від заводу до нового власника без водія

    14:00
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.