• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Інфляція в Україні обігнала облікову ставку НБУ: деталі від Держстату
    • З початку війни кількість боржників серед ФОПів зросла удвічі
    • Вже з 1 липня: українців попередили про нові обмеження в Укрпошті
    • Синоптик повідомив, коли в Україну повернеться літня спека
    • У Таїланді жінка знайшла коробку з мільйонами біля смітника
    • Українці втрачають кошти через “мовчазні” штрафи ПриватБанку
    • Китайський банк намагався підкупити людей популярними іграшками Labubu
    • З липня українці отримуватимуть по 4500 грн щомісяця: деталі програми
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати ідеальну яєчню всього за 4 хвилини: метод Гордона Рамзі

    Як приготувати ідеальну яєчню всього за 4 хвилини: метод Гордона Рамзі

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Серпня 2024, 11:501 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви хочете отримати дійсно ідеальну яєчню, слід забути про всі знання, що були відомі вам раніше. Не потрібно солити яйця перед приготуванням, або збивати білки окремо від жовтків.

    Зірковий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів Mirror як приготувати ідеальну яєчню. За його словами, на це знадобиться лишень 4 хвилини. Він також дав декілька корисних порад, як готувати цю страву так, щоб вона не вийшла гумовою.

    Для того, щоб структура яєчні була ідеальною, шеф-кухар радить не готувати її не великому вогні. Більше того, він стверджує, що сковорідку треба зняти з плити на 20 секунд, щойно білок почне густіти. І потім ще раз повернути на нагрів на 90 секунд.

    А ще, яйця не слід солити заздалегідь. Ця страва вимагає солі лишень після закінчення свого приготування. Крім цього, щоб не пересмажити яйця, після закінчення їх приготування слід додати щось прохолодне на пательню. Це може бути ложка вершків, або шматок вершкового масла. Також із цим завданням добре впорається звичайна сметана.

    Подавати яєчню можна як окрему страву, із овочами, або крекерами. А можна зробити її інгредієнтом якоїсь великої страви, наприклад сендвіча. В будь-якому випадку, правильно приготовлена яєчня буде суттєво відрізнятись за смаком від тої, яку ви звикли їсти зазвичай.

    гордон рамзі рецепт яєчня

    Читайте також

    Легке овочеве рагу з куркою: смачно, корисно і швидко за 30 хвилин

    Геніальний спосіб зробити курячі шашлички на грилі в 10 разів смачнішими

    Як смачно приготувати молоду картоплю на сковорідці: рецепт нашвидкуруч

    Останні новини
    Сьогодні

    Інфляція в Україні обігнала облікову ставку НБУ: деталі від Держстату

    13:07

    З початку війни кількість боржників серед ФОПів зросла удвічі

    13:01

    Вже з 1 липня: українців попередили про нові обмеження в Укрпошті

    12:56

    Синоптик повідомив, коли в Україну повернеться літня спека

    12:27

    У Таїланді жінка знайшла коробку з мільйонами біля смітника

    12:22

    Українці втрачають кошти через “мовчазні” штрафи ПриватБанку

    12:09

    Китайський банк намагався підкупити людей популярними іграшками Labubu

    12:02

    З липня українці отримуватимуть по 4500 грн щомісяця: деталі програми

    11:56

    Рекрутинг не замінить мобілізацію: що чекає ТЦК — пояснення депутата

    11:51

    Масштабна аварія залишила без світла дві області України

    11:29
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.