Якщо ви хочете отримати дійсно ідеальну яєчню, слід забути про всі знання, що були відомі вам раніше. Не потрібно солити яйця перед приготуванням, або збивати білки окремо від жовтків.
Зірковий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів Mirror як приготувати ідеальну яєчню. За його словами, на це знадобиться лишень 4 хвилини. Він також дав декілька корисних порад, як готувати цю страву так, щоб вона не вийшла гумовою.
Для того, щоб структура яєчні була ідеальною, шеф-кухар радить не готувати її не великому вогні. Більше того, він стверджує, що сковорідку треба зняти з плити на 20 секунд, щойно білок почне густіти. І потім ще раз повернути на нагрів на 90 секунд.
А ще, яйця не слід солити заздалегідь. Ця страва вимагає солі лишень після закінчення свого приготування. Крім цього, щоб не пересмажити яйця, після закінчення їх приготування слід додати щось прохолодне на пательню. Це може бути ложка вершків, або шматок вершкового масла. Також із цим завданням добре впорається звичайна сметана.
Подавати яєчню можна як окрему страву, із овочами, або крекерами. А можна зробити її інгредієнтом якоїсь великої страви, наприклад сендвіча. В будь-якому випадку, правильно приготовлена яєчня буде суттєво відрізнятись за смаком від тої, яку ви звикли їсти зазвичай.
Українці віком від 80 років, які живуть на самоті, потребують постійного догляду та отримують пенсію за віком, можуть…
Хетчбеки залишаються доволі популярним типом легкових автомобілів, попри домінування кросоверів. Водії цінують ці моделі за компактність…
Окупанти масово перекидають техніку та "живу силу" через окуповані території України – на гарячі напрямки.…
З 1 квітня у медзакладах України триває повторна перевірка громадян, які раніше отримали групу з інвалідності.…
Удар блискавки - рідкісне, але смертельно небезпечне погодне явище, якого краще уникати. Загальновідомо, що під…
Погроза президента США Дональда Трампа запровадити 50-відсоткове мито на всі товари з ЄС стривожила європейців. Переговори з…