Завдяки капусті салат виходить дуже яскравим. Як приготувати оригінальний та яскравий салат із червоної капусти:
Вам знадобляться найпростіші інгредієнти та 10 хвилин часу. Він ідеально пасує на кожен день та до будь-якого гарніру. Рецептом поділились на порталі “1 хвилина”.
Інгредієнти:
- Червона капуста – 700 г
- Варено-копчена ковбаса – 250 г
- Зелений горошок консервований – 1 банка
- Цибуля – 80 г
- Майонез – 70-100 г
- Свіжа петрушка (для подачі) – 1 гілочка
- Сіль та перець
Спосіб приготування:
- Зливаємо воду з консервованого зеленого горошку. Капусту ретельно миємо та обсушуємо паперовими серветками.
- Тоненькими шматочками шаткуємо її. Чистимо цибулю та нарізаємо її тонкими четвертинками.
- Ковбасу чистимо від оболонки та нарізаємо соломкою. Компоненти викладаємо в красивий салатник. Додаємо до страви консервований зелений горошок та майонез.
- До смаку додаємо сіль та чорний мелений перець. Все ретельно перемішуємо.
Цей салат можна приготувати наперед, але майонез та приправи бажано додавати перед самою подачею на стіл. Такий салат ідеально пасуватиме смачній скумбрії з рисом