• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • У Парижі вперше за 100 років дозволили купатися у Сені
    • Податки з оренди квартири: скільки сплачувати і які штрафи передбачено
    • В Україні зростає кількість фальшивих доларів і євро: як виявити підробку
    • США створюють “армію мух” для знищення смертельного паразита: як працює біологічна зброя
    • Чоловік 10 років брехав про рак мозку, щоб виманювати гроші в людей
    • Маск пояснив, чому змінив ставлення до Трампа
    • Медвєдєв пригрозив генсеку НАТО табором у Сибіру через заяву про змову РФ і Китаю
    • Іран під час 12-денної війни уразив п’ять секретних об’єктів в Ізраїлі — The Telegraph
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Яскравий салат із червоної капусти: рецепт бюджетної закуски

    Яскравий салат із червоної капусти: рецепт бюджетної закуски

    Ольга СтепановаОльга Степанова22 Грудня 2023, 08:491 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Завдяки капусті салат виходить дуже яскравим. Як приготувати оригінальний та яскравий салат із червоної капусти:

    Вам знадобляться найпростіші інгредієнти та 10 хвилин часу. Він ідеально пасує на кожен день та до будь-якого гарніру. Рецептом поділились на порталі “1 хвилина”.

    Інгредієнти:

    • Червона капуста – 700 г
    • Варено-копчена ковбаса – 250 г
    • Зелений горошок консервований – 1 банка
    • Цибуля – 80 г
    • Майонез – 70-100 г
    • Свіжа петрушка (для подачі) – 1 гілочка
    • Сіль та перець

    Спосіб приготування:

    1. Зливаємо воду з консервованого зеленого горошку. Капусту ретельно миємо та обсушуємо паперовими серветками.
    2. Тоненькими шматочками шаткуємо її. Чистимо цибулю та нарізаємо її тонкими четвертинками.
    3. Ковбасу чистимо від оболонки та нарізаємо соломкою. Компоненти викладаємо в красивий салатник. Додаємо до страви консервований зелений горошок та майонез.
    4. До смаку додаємо сіль та чорний мелений перець. Все ретельно перемішуємо.

    Цей салат можна приготувати наперед, але майонез та приправи бажано додавати перед самою подачею на стіл. Такий салат ідеально пасуватиме смачній скумбрії з рисом

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачний рецепт

    Коментування закрито

    Читайте також

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Останні новини
    Сьогодні

    У Парижі вперше за 100 років дозволили купатися у Сені

    08:51

    Податки з оренди квартири: скільки сплачувати і які штрафи передбачено

    08:38

    В Україні зростає кількість фальшивих доларів і євро: як виявити підробку

    08:18

    США створюють “армію мух” для знищення смертельного паразита: як працює біологічна зброя

    07:34

    Чоловік 10 років брехав про рак мозку, щоб виманювати гроші в людей

    06:52

    Маск пояснив, чому змінив ставлення до Трампа

    06:21

    Медвєдєв пригрозив генсеку НАТО табором у Сибіру через заяву про змову РФ і Китаю

    01:15
    05 Липня

    Іран під час 12-денної війни уразив п’ять секретних об’єктів в Ізраїлі — The Telegraph

    22:27

    Дуда розповів, як США блокували передачу Україні винищувачів MiG-29

    22:23

    У РФ вибухнув газогін, що живив військові частини біля Владивостока

    22:18
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.