Для зіркового рецепта знадобляться біла і червона риба, креветки, цукіні і броколі – такого ви ще не їли, це точно.
Рецепти рибного рулету та макаронів з начинкою сподобаються усім, хто любить готувати і не менше – куштувати. Готується все дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор розповість вам кулінарні секрети!
6 квітня народилась співачка, яку називають “примадонною української естради”, Ірина Білик. Тож, приготуємо страви за її зірковими рецептами.
Вам знадобиться:
- Броколі – 500 г.
- Макарони-мушлі – 15 штук.
- Філе білої риби – 1 штука.
- Філе форелі – 150 г.
- Креветки – 100 г.
- Олія – 5 столових ложок.
- Часник – 2-3 зубчики.
- Цибуля-порей – пучок.
- Цукіні – 1 штука.
- Прянощі тандурі масала – 1 чайна ложка.
- Лимон – половинка.
- Помідори чері – гілочка.
- Петрушка – для подачі.
Для білого соусу:
- Борошно – склянка.
- Вершкове масло – 55 г.
- Вершки – 100 г.
Як готувати:
Проваріть броколі протягом 3-5 хвилин. Висипте макарони-мушлі в кип’ячену воду, трохи підсоливши її. Мушлі відварюйте на 2 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці. Варену броколі остудіть, подрібніть та викладіть начинкою в макарони.
Приготуйте вершковий соус.Розтопіть вершкове масло та поступово додавайте до нього борошно і вершки, розмішуючи. Готовий соус викладайте на макарони з начинкою. Затріть страву пармезаном. Поставте в духовку на 5 хвилин, аби отримати сирний кляр.
Приготуйте рибні рулетики. Наріжте на невеликі кубики філе форелі, подрібніть часник і цибулю-порей. Додайте рослинну олію, перемішайте. Наріжте кубиками цукіні, подрібніть креветки.
Відбийте філе білої риби та спинками викладіть на харчову плівку. Викладіть на філе риби суміш з цукіні, форелі, креветок, часнику та цибулі-порею, все можна змастити вустерським соусом. Згорніть рулетики та відправте в духовку при 180 С на 15 хвилин.
Змішайте прянощі тандурі масала з олією та лимонним соком та цією сумішшю змастіть запечений рулет з риби з начинкою. Поставте його в духовку ще на 15 хвилин. Подавайте рулет з помідорами чері та зеленню, смачного!