Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Киянка тримала вовка вдома: тварина напала на власницю
    • Чому телефон розряджається швидше, ніж раніше: головна причина не в батареї
    • Президент Фінляндії про мирну угоду: ключові 5% роботи ще попереду
    • Зима без світла? Експерт спрогнозував графіки відключень
    • Стефанчук пояснив: вибори під час воєнного стану — лише одноразовий законопроєкт
    • Українці дізналися, як відпочиватимуть на Різдво та Новий рік
    • Чому подорожі змінюють людину більше, ніж психолог: несподіваний ефект
    • Стало відомо, як живе Міндіч в Ізраїлі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Шикарні квашені помідори у відрі: будуть готові через 4 дні

    Шикарні квашені помідори у відрі: будуть готові через 4 дні

    Ольга СтепановаОльга Степанова05 Серпня 2024, 13:461 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Квашені помідори більшість господинь заготовляють саме у відрі, бо ласувати такою закускою можна вже за кілька днів. УНІАН пропонує перевірений “бабусин” рецепт пікантної томатної закуски.

    Квашені помідори у відрі з цукром – рецепт

    Інгредієнти:

    • 8-10 кілограмів томатів;
    • 5 літрів води;
    • 2 склянки солі;
    • 5 ст.л цукру з гіркою;
    • 10 зубчиків часнику;
    • 1 болгарський перець;
    • 1 ст.л гірчичного порошку;
    • листя смородини та вишні;
    • 1 корінь хрону.

    Запам’ятовуйте, як робити квашені помідори в пластиковому відрі.

    Вибрати щільні неушкоджені помідори, вимити під проточною водою. У воді кімнатної температури розчинити сіль і цукор, остудити маринад у холодильнику. На дно відра викласти фруктове та ягідне листя, часник і хрін. Розмітити 50% від кількості томатів, зверху додати часник і зелень. Викласти помідори, що залишилися, знову накрити їх листям смородини, вишні та хрону, посипати гірчицею. Залити розсолом, прикрити кришкою, але в жодному разі не закривати. Якщо хочете, щоб помідори були готові через 4 дні, залиште відро за кімнатної температури. Якщо ви приберете ємність у прохолодне місце, то квашені помідори можна буде куштувати через місяць.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    квашені помідори рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Киянка тримала вовка вдома: тварина напала на власницю

    10:11

    Чому телефон розряджається швидше, ніж раніше: головна причина не в батареї

    10:00

    Президент Фінляндії про мирну угоду: ключові 5% роботи ще попереду

    09:50

    Зима без світла? Експерт спрогнозував графіки відключень

    09:40

    Стефанчук пояснив: вибори під час воєнного стану — лише одноразовий законопроєкт

    09:26

    Українці дізналися, як відпочиватимуть на Різдво та Новий рік

    09:13

    Чому подорожі змінюють людину більше, ніж психолог: несподіваний ефект

    09:00

    Стало відомо, як живе Міндіч в Ізраїлі

    08:49

    Освітній поворот: що можуть додати до шкільної програми найближчим часом

    08:38

    Кремль прокоментував оптимізм Венса щодо переговорів

    08:22
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.