• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українці віддають перевагу оренді житла через ризики та нестабільність
    • Російські олігархи погрожують зупинити оборонну промисловість через політику Центробанку
    • Україна готує 15 тисяч бойових роботів: наземні UGV виходять на поле бою
    • МОН затвердило нові правила дистанційного навчання: що зміниться з вересня
    • Кого не мобілізують у липні: названо категорії, які не підлягають призову
    • Пенсії для осіб з інвалідністю: чи зростуть виплати в липні
    • З 1 липня чоловіки виїжджатимуть за кордон лише з військовим документом
    • ПриватБанк залишив собі переказ у 10 000 євро через білоруське походження
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Такого омлету ви ще не пробували: як його покращить картопля

    Такого омлету ви ще не пробували: як його покращить картопля

    Ольга СтепановаОльга Степанова04 Квітня 2024, 08:001 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви в пошуках ідеального омлету, яке не втрачає пишність, цей рецепт для вас. Ця страва дуже ситна, тому підійде не лише для сніданку. Раніше ми вже розповідали, як приготувати класичний пишний омлет, а тепер ділимося, як покращити його смак картоплею.

    Картопля в омлеті — досить незвичне поєднання, однак щойно ви спробуєте цю страву — відразу зміните свою думку. Рецептом поділилися на порталі “1 хвилина”.

    Як приготувати картопляний омлет

    Інгредієнти:

    • картопля — 3 шт;
    • яйця — 4 шт;
    • цибуля — 1 шт;
    • сіль, перець — на свій смак;
    • кріп — 1 пучок.

    Спосіб приготування:

    1. Очищуємо картоплю і нарізаємо її на тонкі кружальця. Також можна натерти на тертці. Нарізаємо також цибулю.
    2. Розігріваємо олію на пательні та середньому вогні. Додаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору.
    3. Додаємо на пательню картоплю і смажмо, періодично помішуючи, поки вона не стане м’якою. Додаємо сіль і перець.
    4. Збиваємо яйця і додаємо на пательню до овочів. Накриваємо кришкою і смажимо 10-15 хвилин на маленькому вогні.
    5. Готовий омлет посипаємо кропом або іншою зеленню і подаємо на стіл.
    їжа картопля омлет рецепт страва

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Українці віддають перевагу оренді житла через ризики та нестабільність

    20:56

    Російські олігархи погрожують зупинити оборонну промисловість через політику Центробанку

    20:52

    Україна готує 15 тисяч бойових роботів: наземні UGV виходять на поле бою

    20:47

    МОН затвердило нові правила дистанційного навчання: що зміниться з вересня

    20:34

    Кого не мобілізують у липні: названо категорії, які не підлягають призову

    20:31

    Пенсії для осіб з інвалідністю: чи зростуть виплати в липні

    18:27

    З 1 липня чоловіки виїжджатимуть за кордон лише з військовим документом

    16:19

    ПриватБанк залишив собі переказ у 10 000 євро через білоруське походження

    16:16

    Зеленський і Залужний очолюють президентський рейтинг — соцопитування

    16:11

    Народні депутати розкритикували “Укрпошту” за мільйонні витрати на брендбук

    16:08
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.