• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Україну знову накриють дощі та грози
    • Авокадо без помилок: як за 3 секунди визначити стиглий плід
    • Аварійка замість слова “дякую”: що каже МВС про можливість позбавлення прав
    • Нова мода серед українців: купують квартири не для життя
    • Балістичний удар по Дніпру: що відомо про наслідки атаки
    • Відстрочка від мобілізації: чи мають на неї право адвокати
    • Китай не промовчав: як у Пекіні відповіли на плани Кремля щодо війни
    • Виплати під час війни: чи отримають українці, що не виїжджали
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Такого омлету ви ще не пробували: як його покращить картопля

    Такого омлету ви ще не пробували: як його покращить картопля

    Ольга СтепановаОльга Степанова04 Квітня 2024, 08:001 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви в пошуках ідеального омлету, яке не втрачає пишність, цей рецепт для вас. Ця страва дуже ситна, тому підійде не лише для сніданку. Раніше ми вже розповідали, як приготувати класичний пишний омлет, а тепер ділимося, як покращити його смак картоплею.

    Картопля в омлеті — досить незвичне поєднання, однак щойно ви спробуєте цю страву — відразу зміните свою думку. Рецептом поділилися на порталі “1 хвилина”.

    Як приготувати картопляний омлет

    Інгредієнти:

    • картопля — 3 шт;
    • яйця — 4 шт;
    • цибуля — 1 шт;
    • сіль, перець — на свій смак;
    • кріп — 1 пучок.

    Спосіб приготування:

    1. Очищуємо картоплю і нарізаємо її на тонкі кружальця. Також можна натерти на тертці. Нарізаємо також цибулю.
    2. Розігріваємо олію на пательні та середньому вогні. Додаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору.
    3. Додаємо на пательню картоплю і смажмо, періодично помішуючи, поки вона не стане м’якою. Додаємо сіль і перець.
    4. Збиваємо яйця і додаємо на пательню до овочів. Накриваємо кришкою і смажимо 10-15 хвилин на маленькому вогні.
    5. Готовий омлет посипаємо кропом або іншою зеленню і подаємо на стіл.
    їжа картопля омлет рецепт страва

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Україну знову накриють дощі та грози

    13:00

    Авокадо без помилок: як за 3 секунди визначити стиглий плід

    12:58

    Аварійка замість слова “дякую”: що каже МВС про можливість позбавлення прав

    12:44

    Нова мода серед українців: купують квартири не для життя

    12:25

    Балістичний удар по Дніпру: що відомо про наслідки атаки

    12:05

    Відстрочка від мобілізації: чи мають на неї право адвокати

    12:00

    Китай не промовчав: як у Пекіні відповіли на плани Кремля щодо війни

    11:50

    Виплати під час війни: чи отримають українці, що не виїжджали

    11:36

    Важливо для вступників: скільки “живе” результат НМТ і як його використати

    11:23

    5 продуктів молодості: що стоїть за «вічною свіжістю»

    11:11
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.