Якщо ви в пошуках ідеального омлету, яке не втрачає пишність, цей рецепт для вас. Ця страва дуже ситна, тому підійде не лише для сніданку. Раніше ми вже розповідали, як приготувати класичний пишний омлет, а тепер ділимося, як покращити його смак картоплею.
Картопля в омлеті — досить незвичне поєднання, однак щойно ви спробуєте цю страву — відразу зміните свою думку. Рецептом поділилися на порталі “1 хвилина”.
Як приготувати картопляний омлет
Інгредієнти:
- картопля — 3 шт;
- яйця — 4 шт;
- цибуля — 1 шт;
- сіль, перець — на свій смак;
- кріп — 1 пучок.
Спосіб приготування:
- Очищуємо картоплю і нарізаємо її на тонкі кружальця. Також можна натерти на тертці. Нарізаємо також цибулю.
- Розігріваємо олію на пательні та середньому вогні. Додаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору.
- Додаємо на пательню картоплю і смажмо, періодично помішуючи, поки вона не стане м’якою. Додаємо сіль і перець.
- Збиваємо яйця і додаємо на пательню до овочів. Накриваємо кришкою і смажимо 10-15 хвилин на маленькому вогні.
- Готовий омлет посипаємо кропом або іншою зеленню і подаємо на стіл.