Якщо до салату чи іншої страви вам потрібне куряче філе, його, перш за все потрібно розморозити. На цей процес в ідеальних умовах йде чимало часу. Особливо, якщо у вас немає мікрохвильовки та режиму розморожування. Однак рішення є. На pixelinform поділились цікавим кулінарним лайфхаком, який пришвидшить процес.
Для того, щоб втілити його в життя, знадобиться лише вода. Вона повинна бути обов’язково холодною.
Діяти потрібно так:
- Перш за все, занурюємо м’ясо в каструлю. Об’єм каструлі при цьому повинен мінімум у 5 разів перевищувати об’єм продукту.
- Заливаємо куряче філе прохолодною водою. Додаємо кілька дрібок кухонної солі. Розмішуємо вміст каструлі. Білі кристали повинні повністю розчинитися у воді.
- Залишиться тільки зачекати, поки куряче філе розмерзнеться. Після цього можна спокійнісінько використовувати його для створення чергового кулінарного шедевра.