Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Папа Римський готовий приїхати в Україну: що відомо про нюанси
    • Яке взуття найкраще підходить під широкі джинси: що носити у 2026 році
    • Після війни чотири території України розвиватимуться по-різному — директорка Інституту демографії
    • Чому гуде газовий котел: основні причини та коли варто бити на сполох
    • Юристи сказали, кого можуть виключити з військового обліку
    • Різдвяний стіл у 2025 році: за що доведеться заплатити 1 374 гривні
    • Право на землю — скільки гектарів безплатно надає держава
    • Уникнути підвищення не вдасться: що буде з тарифами на світло
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Лайфхак для дому: як легко прибрати запах смаженої риби чи цибулі на кухні

    Лайфхак для дому: як легко прибрати запах смаженої риби чи цибулі на кухні

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина24 Липня 2025, 12:301 Min Read Вірусні новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Після смаження риби, готування з часником чи цибулею на кухні надовго залишається характерний запах. Він вбирається в текстиль, поширюється на інші кімнати і псує відчуття затишку. Але існує простий і ефективний спосіб швидко очистити повітря — за допомогою натурального ароматизатора, який можна зробити за кілька хвилин, пише Експерт.

    Що вам знадобиться:

    • 1–2 склянки води
    • 1 столова ложка столового оцту або соку лимона
    • кілька гвоздик (або кориця, лавровий лист, цедра цитрусових)

    Як це зробити:

    1. Налийте воду в невелику каструлю або сотейник.
    2. Додайте оцет або лимонний сік — ці інгредієнти добре нейтралізують жирні запахи.
    3. Покладіть у воду ароматні спеції: гвоздику, паличку кориці, трохи апельсинової чи лимонної цедри.
    4. Поставте суміш на плиту, доведіть до кипіння, а потім зменшіть вогонь і дайте покипіти 15–20 хвилин.

    Ароматна пара заповнить кухню й швидко «заб’є» неприємні запахи. За потреби каструлю можна перенести в іншу кімнату.

    Додаткові поради:

    • Відкрийте вікно для провітрювання — це посилить ефект.
    • Якщо запах дуже сильний, поставте поруч миску з харчовою содою — вона добре поглинає аромати.
    • Замість гвоздики можна використати пакетик м’ятного або фруктового чаю.

    Найобговорюваніші події, популярні відео, меми, тренди соцмереж і несподівані історії, що набирають мільйони переглядів. Усе, чим живе інтернет і про що говорить світ, — у розділі «Вірусні новини».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    запах цибуля
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Папа Римський готовий приїхати в Україну: що відомо про нюанси

    18:04

    Яке взуття найкраще підходить під широкі джинси: що носити у 2026 році

    17:54

    Після війни чотири території України розвиватимуться по-різному — директорка Інституту демографії

    17:45

    Чому гуде газовий котел: основні причини та коли варто бити на сполох

    17:34

    Юристи сказали, кого можуть виключити з військового обліку

    17:25

    Різдвяний стіл у 2025 році: за що доведеться заплатити 1 374 гривні

    17:04

    Право на землю — скільки гектарів безплатно надає держава

    16:55

    Уникнути підвищення не вдасться: що буде з тарифами на світло

    16:46

    Вчені визначили дату першого поцілунку: він не був людським

    16:35

    Бюджетне життя: на чому можна економити, але все одно почуватися добре

    16:26
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.