Учені виявили ряд корисних продуктів, які здатні покращити стан крові та загалом підтримувати здоров’я організму.Дослідники з’ясували, що деякі продукти мають властивості, що сприяють зменшенню ризику серцево-судинних захворювань, зміцненню імунітету та покращенню загального самопочуття, пишуть Економічні Новини.
Серед рекомендованих продуктів, які мають позитивний вплив на стан крові, вчені відзначили:
Червоний грейпфрут: цей фрукт багатий антиоксидантами, вітаміном C та фолієвою кислотою, які сприяють підтримці здоров’я кровоносних судин та зменшенню запалення.
Гречана крупа: містить велику кількість розчинних волокон, які допомагають знижувати рівень холестерину в крові, що сприяє здоров’ю серця.
Лосось: багатий Омега-3 жирними кислотами, які знижують ризик утворення згустків крові, покращують еластичність судин та сприяють нормалізації артеріального тиску.
Куркума: містить активний компонент куркумін, який має протизапальні властивості та сприяє покращенню мікроциркуляції крові.
Шпинат: багатий залізом, вітаміном С та фолієвою кислотою, сприяє формуванню червоних кров’яних клітин і підтримує нормальний рівень гемоглобіну.
Ці продукти можна легко включити до раціону харчування та користуватися їхніми корисними властивостями для збереження здоров’я крові.
В тренді:
- Залужний своїми заявами підіграв росіянам: про що мова
- Хто з українців може отримати 10 окладів при виході на пенсію
- Претендент на премію Дарвіна: окупант виправ одяг у радіоактивній воді та почав розкладатися
- Мільйони на тачки: топ елітних авто митників, що впадають в око усім
- Довго “тримати” тарифи – неможливо: українців попередили про нові ціни на світло та газ
- Ситуація погіршується щогодини: українцям радять готуватися до втрати двох міст
- У Британії не можуть продати будинок: як це пов’язано зі секретом у туалеті
- Чоловік заснув на роботі й отримав $48 тисяч компенсації