Новини зоров'я

ПАТ «Черкасиобленерго» застрахувало співробітників на випадок коронавірусу та ГРВІ.

ПАТ «Черкасиобленерго» забезпечило співробітників медичними полісами на випадок коронавірусу та ГРВІ.

Про це повідомиляють Економічні новини з посиланням на пресслужбу Товариства.

Зважаючи на високу динаміку зростання кількості хворих на коронавірус та гостру респіраторну вірусну інфекцію, Товариство придбало поліси медичного страхування, обравши в якості партнера  страхову компанію «VARTO».

Працівники ПАТ «Черкасиобленерго» можуть безкоштовно користуватися на вибір однією з двох програм медичного страхування. Одна з них передбачає медичну підтримку у випадку захворювання на COVID та ГРВІ, а друга – не лише захист від COVID та ГРВІ, а й інші медичні послуги.

«В основі усіх наших успіхів та досягнень – кропітка щоденна праця найвідданіших працівників Товариства, – коментує  голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук. – Це найцінніший актив, про який ми дбаємо вище за будь-що, прагнучи не на словах, а на ділі створити комфортні умови для роботи та професійної реалізації вс працівників. В період пандемї, у зв’язку з поширенням COVID-19, ми прийняли рішення  забезпечити персонал медичним страхуванням, тобто надати можливість співробітникам, у разі необхідності, отримати  якісну медичну підтримку».

Страхова компанія та медичний асистанс «Сервіс здоров’я+» спільно з ПАТ «Черкасиобленерго» розробили індивідуальну програму для всіх вакцинованих співробітників.

За словами директора з управління персоналом ПАТ «Черкасиобленерго» Надії Братаніч, на даний момент виявили бажання застрахуватись 77% працівників компанії. З них 33%  мають страховий поліс по програмі «БАЗОВА», інші – 67% обрали програму «Захист від COVID та ГРВІ».

Страхування діє з моменту укладання договору з кожним працівником  і триває протягом року. Так, період дії договору по програмі «Захист від COVID та ГРВІ» розпочався з 7 січня 2022 року. За умовами договору відповідно до цієї програми Товариство сплатило 900 гривень за кожного застрахованого працівника, а страхова сума, яку працівник може використати у разі захворювання, становить 30 тис. гривень.

За програмою «БАЗОВА», то страхова сума складає 100 тис. гривень. В цьому випадку працівник доплачує самостійно лише 75 гривень на місяць.

Страхування діє по всій території України.

ДОСЬЄ

ПАТ «Черкасиобленерго» – публічне акціонерне товариство зі штаб-квартирою в м. Черкаси, яке спеціалізується на розподілі електроенергії споживачам Черкаської області.

ФДМУ управляє 46% акцій, а ще 25% в управлінні ПрАТ «Українська енергозберігаюча сервісна Компанія» («УкрЕСКО»). Загальна кількість співробітників складає 3,7 тис. ПАТ «Черкасиобленерго» обслуговує 631 530 споживачів, в тому числі – 616 177 побутових.  ПАТ «Черкасиобленерго» за результатами 2020 р. збільшило чистий прибуток у порівнянні з 2019 р. на 15% – до 12,5 млн. грн., валовий дохід на 33% – до 1,7 млрд. грн., середню зарплату на 18% – до 14,6 тис. грн.

Читать полностью на https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_society-ukr/full/1602-pat-cherkasioblenergo-zastraxuvalo-spivrobitnikiv-na-vipadok-koronavirusu-ta-grvi

Ольга Степанова

Recent Posts

Ця найважливіша навичка робить людей щасливішими, – психолог з Єльського університету

Докторка філософії, психологиня і викладачка Єльського університету Емма Сеппала розповіла, яка навичка дає емоційно розумним людям більше…

5 години ago

Українців хочуть змусити виплачувати борги за померлих родичів: у Раді зареєстрували законопроєкт

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який пропонуює заборонити спадкоємцям відмовлятися від спадщини, якщо у померлого залишилися…

5 години ago

Президент «Енергоатому» так і не задекларував будинок тещі, де мешкає – «Схеми»

Президент «Енергоатому» Петро Котін в декларації за 2023 рік не вказав проживання у будинку в елітному селищі…

5 години ago

У Міноборони розповіли, коли і як запрацює е-кабінет військовозобов’язаних

Заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко заявила,…

5 години ago

Парламент Грузії у другому читанні підтримав законопроєкт про “іноагентів” (відео)

Парламент Грузії 83 голосами підтримав у другому читанні законопроєкт "Про прозорість іноземного впливуʼ, проте це ще не…

5 години ago

Жерара Депардьє судитимуть за звинуваченнями в сексуальних домаганнях

75-річний французький актор Жерара Депардьє, якого 29 квітня затримала поліція, через звинувачення у сексуальних домаганнях, постане…

5 години ago