Економіка

ПАТ «Черкасиобленерго» в ході підготовки до осінньо-зимового періоду вдвічі збільшить запаси матеріалів

ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує впроваджувати план підготовки до осінньо-зимового періоду (ОЗП). Ключовими заходами підготовки до ОЗП енергетиками визначено поточні ремонти електромереж та створення запасів обладнання, матеріалів, устаткування, паливно-мастильних матеріалів Їх обсяги будуть збільшено вдвічі у порівнянні з минулим роком.

Про це повідомив Голова Правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук під час робочої наради Міністерства енергетики України в Умані 28 липня, інформують Економічні Новини з посиланням на прес-службу компанії.

ПАТ «Черкасиобленерго» ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує реалізацію плану підготовки до осінньо-зимового періоду (ОЗП) 2022-2023 рр.. Про Про це повідомив Голова Правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук під час робочої наради Міністерства енергетики України в Умані 28 липня.

Підготовка до ОЗП 2022-2023 передбачає проведення моніторингу та нагляду за виконанням планових ремонтних робіт електрообладнання, розроблення комплексу організаційно-технічних заходів, спрямованих на посилення протипожежного стану підвідомчих об’єктів, узгодження порядку взаємодії підприємств енергетики з органами виконавчої влади та військовими адміністраціями, створення необхідного аварійного запасу обладнання, матеріалів, устаткування, паливно-мастильних матеріалів.

Зокрема, розпочато ремонт пошкоджених кабельних ліній напругою 6-10кВ, які живлять споживачів I-II категорій, об’єктів водопостачання, водовідведення та теплопостачання медичних закладів області. Стартувала перевірка протипожежного та технічного стану всіх підстанцій 35кВ та вище. Енергетики також розпочали готувати автомобілі та механізми, у тому числі всюдихідну техніку для виконання аварійно-відновлювальних робіт. Що стосується запасу обладнання, матеріалів, устаткування, паливно-мастильних матеріалів, то його, за словами Голови Правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олега Самчука, передбачається створити в обсягу в 2 рази більше, ніж торік.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Японії будуть вирощувати нові зуби у людей замість тих, що випали

В Японії вчені винайшли ліки для для людей, у яких немає зубів з різних причин, включно з…

3 хв. ago

ТОП-3 найменш надійних автомобілів Toyota

Компанія Toyota славиться своїми надійними автомобілями. Її машини користуються величезною популярністю у багатьох країнах світу.…

11 хв. ago

Італія відкрила візу для цифрових кочівників: деталі нового формату документів

В Італії та Туреччині запрацювали візи цифрового кочівника. Право на оформлення візи цифрового кочівника в…

18 хв. ago

Мобілізація та військовий облік: рішення закриють для очей українців

Практика судів щодо мобілізації та виконання військового обов'язку може стати закритою для громадськості. Ухвалення законопроекту №7033-д,…

23 хв. ago

“Імунітет” від мобілізації: деякі чоловіки офіційно отримали броню – хто саме

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль підписав постанову №492, яка розширює терміни бронювання від мобілізації для певних категорій працівників…

28 хв. ago

Ретроградний Плутон: яким знакам Зодіаку пощастить у травні та чого побоюватися

Ретроградний Плутон почав рух 2 травня у Водолії, а потім перейде в сузір'я Козерога, і всім…

35 хв. ago