Categories: Гороскоп

Ретроградний Плутон: яким знакам Зодіаку пощастить у травні та чого побоюватися

Ретроградний Плутон почав рух 2 травня у Водолії, а потім перейде в сузір’я Козерога, і всім знакам Зодіаку доведеться перебудувати наші розумові процеси та переглянути наші цінності, як особисті, так і суспільні. Усім нам доведеться пройти через це відродження. Про це пише Refinery29.

Молодик у Тельці 7 травня допоможе закріпити нас у ряснішій і чуттєвішій реальності, тому що Юпітер, Планета Удачі, проводить свої останні 25 днів у Тельці. 25-го травня Юпітер здійснює грандіозний вхід у Близнюки на наступні 13 місяців, і ми відчуємо величезне зрушення від бажання все спрощувати до бажання відкинути обережність і надати всім процесам гостроти.

Сезон Близнюків починається 20-го числа, привносячи із собою дух грайливості та пригод. Повний місяць у Стрільці 23-го числа спонукає нас подолати свої страхи і набути сили. Це стане здійсненним через два дні, коли Юпітер увійде в Близнюки і з’єднається із Сонцем.

Овен

Оскільки Марс весь місяць проводить час удома саме в Овні, то це, ймовірно, буде найкращий місяць для цього знака Зодіаку. Меркурій більше не є ретроградним у вашому знаку, що дає вам свободу. 15-го числа він входить у Тельця й активує ваш сектор грошей і самооцінки. Ви можете розробити стратегію, що дає змогу заробляти більше грошей за менших зусиль.

Юпітер увійде в Близнюки 25-го числа і ви відчуєте небувалий приплив натхнення.

Телець

Оскільки Венера проводить більшу частину місяця вдома в знаку Тельця, то для цього знака це час чуттєвості. А Юпітер попрощається з вашим знаком після 13-місячного перебування і входить у Близнюки, де активує ваш сектор самооцінки і грошей. Тож ви відчуєте натхнення на інновації у фінансах. А Уран, який залишиться у вашому знаку до 2026 року, спонукає вас радикально змінити свій спосіб життя.

Близнюки

Для Близнюків перший тиждень травня буде спокійним. А 25 травня вони наблизяться до знакового зсуву Юпітера в Близнюках, що стане для Близнюків найяскравішою подією цього місяця, а може і всього року. Єдине застереження: оскільки Плутон буде ретроградним у Водолії, цього місяця вам доведеться остерігатися тіньових сторін людей, що вас оточують. Ви привернете багато енергії і багато заздрості, оскільки люди помітять ваше вознесіння, і вам доведеться захистити свою енергію і встановити необхідні межі.

Рак

Молодик у Тельці 7 травня активує ваш сектор дружби і соціальних мереж. А наявність Меркурія в Тельці 15-го числа в поєднанні з Венерою в Тельці до 23-го числа і Юпітером у Тельці до 25-го числа зробить дружбу і технології домінантною темою вашого місяця, тому постарайтеся розставити пріоритети в цих сферах свого життя.

В останні десять днів місяця ви можете почуватися замкнутим або похмурим, тож морально підготуйтеся до цього.

Лев

Завдяки тому, що Плутон, Планета трансформації, зміщується в ретроградне положення у вашому секторі партнерства і шлюбу на початку місяця, ви зможете чітко побачити проблеми у своїх стосунках.

Ваш сектор дружби і соціальних мереж буде активовано під час 13-місячного транзиту Юпітера, і в кінцевому підсумку ви можете знайти ідеальних співробітників, які допоможуть вам реалізувати одне або кілька ваших бачень і втілити їх у життя.

Діва

Діво, цього місяця ваш планетарний управитель Меркурій більше не ретроградний у вашому секторі зовнішніх ресурсів, і це допомагає вам залишатися оптимістичнішими і впевненішими.

Сонце і Юпітер активізують ваш кар’єрний сектор під кінець місяця, тож у вас з’явиться можливість поліпшити своє фінансове становище.

Ваги

Терези, розташування Сонця в Тельці протягом перших трьох тижнів травня допоможе вам краще зрозуміти, з ким і чому можна поділитися своєю енергією, часом, грошима і ресурсами. Життя для вас значно змінилося відтоді, як наприкінці березня відбулося місячне затемнення у вашому знаку, тож ви, імовірно, боротиметеся з протиріччями між минулим, яке ви хочете відпустити, і майбутнім, у яке ви хочете увійти. Використовуйте молодик у Тельці 7-го числа, щоб визначити свої пріоритети.

Останні 10 днів місяця будуть ідеальними для подорожей, очищення розуму та натхнення.

Скорпіон

Скорпіон, коли починається травень, ваш планетарний управитель Плутон починає свій ретроградний рух у Водолії, який триватиме до 11 жовтня. Очікуйте, що протягом наступних п’яти місяців ваш розумовий процес і ваші цінності щодо сім’ї та спадщини значно зміняться і трансформуються. Молодик у Тельці 7-го числа — це запрошення почати романтичні стосунки заново.

Під кінець місяця вам доведеться розставити пріоритети і переконатися, що ви послідовні у своїх зусиллях із налагодження свого життя. І не забувайте про розваги.

Стрілець

Використовуйте молодик у Тельці 7 травня, щоб поліпшити фітнес-режим або режим харчування, який дасть вам змогу застосовувати більш послідовний і стабільний підхід до поліпшення свого самопочуття.

Вам сподобається перехід до енергії Близнюків, який відбудеться починаючи з 20-го числа — ви будете душею вечірок і всі жадатимуть вашої уваги. Але не забувайте і про свої довгострокові рішення, які вплинуть на ваше майбутнє.

Козеріг

Козероги вже пережили один із найнапруженіших місяців у році. Тож сектор веселощів, долі й творчості активується сезоном Тельця, особливо в період молодика в Тельці 7-го і 10 наступних днів — тим легше ви почуватиметеся.

Щойно 20-го числа почнеться сезон Близнюків, ваш сектор здоров’я і благополуччя активується. Спочатку вам може здатися, що Юпітер у Близнюках викидає вас із зони комфорту, але просто зберігайте спокій.

Водолій

На початку місяця Плутон почав свій ретроградний рух у знаку Водолія і залишиться там до 1 вересня. Це складний час, коли Водоліям доведеться іноді робити нелегкий вибір. Головне — визначити дві-три основні цілі і намагатися не випускати їх з уваги, приділяючи їм увагу.

Риби

Для Риб травень стане чудовим місяцем для фінансового зростання і поліпшення моделей спілкування. Оскільки Марс покинув ваш знак наприкінці квітня і увійшов в Овна на наступні шість тижнів, ви, ймовірно, будете заряджені приголомшливими ідеями щодо збільшення свого доходу. Головне — бути сміливим і наполегливим, коли просите або заявляєте про те, чого ви хочете, чи то підвищення зарплати, чи то просування по службі.

Щойно 20-го числа почнеться сезон Близнюків, у вас може виникнути бажання подорожувати. А коли під кінець місяця Юпітер, ваша керівна планета, увійде в Близнюки, цей транзит спонукає вас мислити і жити нестандартно. Може ви навіть захочете переїхати, або затіяти ремонт.

Ольга Степанова

Recent Posts

Політик вилизав сидіння громадського туалету та зробив з калу вуса, як у Гітлера – фото

Німецький політичний діяч був знятий на відео, як він лиже пісуар, сидіння унітазу і розмазує…

1 хв. ago

У компанії Yasno пояснили, чому світло не завжди відключають за графіком

Генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко виступив із роз'ясненням щодо відключень світла для побутових споживачів…

3 хв. ago

Наслідки, що позбавляють зору: вчені з’ясували, що COVID-19 пошкоджує наші очі

Вчені виявили, що SARS-CoV-2, вірус, що викликає COVID-19, може проникати через гемато-ретинальний бар'єр, що може…

8 хв. ago

Ф’юрі частину гонорару за бій з Усиком передасть Україні

Британський боксер Тайсон Ф'юрі передасть Україні 1 мільйон фунтів стерлінгів зі свого гонорару за  бій…

16 хв. ago

Закон про мобілізацію в дії: чи впораються з навантаженням ТЦК, ЦНАП та е-кабінети

З 18 травня в Україні посилилася мобілізація. Чоловікам дали два місяці на оновлення особистих даних,…

19 хв. ago

Прогноз погоди на 19 травня. Дощі накриють більшість областей України

У неділю, 19 травня, в Україні буде мінлива хмарність. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що дощі повернуться…

22 хв. ago