Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Земля під ударом: магнітна буря накриє планету на Різдво
    • Українцям пояснили, як рахувати дні безвізу правильно
    • Яка погода на Різдво: холодно, але снігу не буде
    • Вчені довели, що нестача сну змінює роботу мозку вже за 3 дні
    • Прогноз США: коли може завершитися війна в Україні
    • Енергетична криза: тривалі відключення світла неминучі
    • Польща змінює позицію: чому допомога українським біженцям стрімко скорочується
    • Удар дронів по РФ: у порту Краснодарського краю зайнялися нафтопродукти
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Сніданок за лічені хвилини: простий рецепт найсмачніших оладок

    Сніданок за лічені хвилини: простий рецепт найсмачніших оладок

    Ольга СтепановаОльга Степанова31 Жовтня 2023, 15:241 Min Read Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    На сніданок у нас дуже багато вимог. Дуже хочеться, щоб він був ситним та смачним. А якщо він ще готується швидко — ціни на такий рецепт немає. Безумовно, одним із найпопулярніших варіантів — це пишні оладки.Рецептів оладок — неймовірна кількість, проте “Мета” пропонує приготувати пишні бананові оладки на молоці. Солодкі, хрусткі зовні, м’які та кремові всередині, такі оладки підкорять серце кожного.

    Як приготувати пишні бананові оладки на молоці.

    Інгредієнти:

    молоко — 250 мл;яйце — 2 шт.;борошно пшеничне — 250 г;банан — 2 шт.;харчова сода — ½ ч.л;розпушувач — ½ ч.л;ванільний цукор — 1 пакетик;сіль — щіпка;олія — для смаження;цукрова пудра – для прикраси.Спосіб приготування:

    Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому яйця з молоком або кефіром дістаємо з холодильника приблизно за півгодини.Банани нарізаємо скибочками та обвалюємо в борошні.У велику миску наливаємо молоко чи кефір. Туди ж додаємо яйця і поступово борошно, соду та розпушувач. Усі перемішуємо до однорідного стану.В отриману масу додаємо шматочки банана, перемішуємо та виливаємо на сковороду з розігрітою олією. Оладки обсмажуємо до золотистого кольору і викладаємо їх на паперовий рушник, щоб забрати залишки олії.Готові оладки прикрашаємо цукровою пудрою, скибочками банана і подаємо на стіл. Якщо є бажання, можна їх полити кленовим сиропом або карамельним соусом.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Земля під ударом: магнітна буря накриє планету на Різдво

    09:39

    Українцям пояснили, як рахувати дні безвізу правильно

    09:26

    Яка погода на Різдво: холодно, але снігу не буде

    09:13

    Вчені довели, що нестача сну змінює роботу мозку вже за 3 дні

    09:00

    Прогноз США: коли може завершитися війна в Україні

    08:48

    Енергетична криза: тривалі відключення світла неминучі

    08:38

    Польща змінює позицію: чому допомога українським біженцям стрімко скорочується

    08:22

    Удар дронів по РФ: у порту Краснодарського краю зайнялися нафтопродукти

    08:12

    Механіки попередили водіїв про помилку, яка «вбиває» двигун узимку

    08:00

    Кім Чен Ин власноруч керував випробуванням далекобійної ракети

    07:47
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.