Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чи є червоні покажчики повороту в авто порушенням: суд ухвалив рішення
    • Багатостраждальний російський “супер-кукурудзник” здійснив перший політ з новим двигуном
    • Пісні пампухи: рецепт класичного українського смаколика до Різдва
    • Україна скасує загальну мобілізацію: Зеленський назвав умови та варіанти
    • Тариф на світло збільшать вдвоє чи на 50%: важливе роз’яснення
    • Тепер машини BMW не можна буде ремонтувати самостійно
    • Руйнують мозок і пам’ять: вчені назвали дві щоденні звички, які “вбивають” наш інтелект
    • Польща поновила умови допомоги українцям: хто залишиться без виплат
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Ситний сніданок за 20 хвилин: смачний рецепт панкейків без молока

    Ситний сніданок за 20 хвилин: смачний рецепт панкейків без молока

    Ольга СтепановаОльга Степанова26 Жовтня 2023, 11:041 Min Read Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Неперевершені панкейки – близькі родичі наших млинців, щось середнє між тонкими млинцями та оладками. Приготувати їх не важко навіть початківцю кулінару. Все, що потрібно, — це замісити нескладне тісто і приготувати їх на сковороді.А ви можете собі уявити млинці без молока? Shuba пропонує рецепт смачних пишних панкейків без молока. Такий універсальний та смачний сніданок сподобається і дітям, і дорослим.

    Як приготувати панкейки без молока

    Інгредієнти на 5 порцій:

    вода — 355 мл;олія соняшникова рафінована — 120 мл;яйця курячі — 2 шт.;борошно пшеничне — 300 г;цукор — 50 г;розпушувач — 30 г;ванільний екстракт — 8 мл;сіль — 4 г;масло вершкове 73% — до свого смаку.Спосіб приготування:

    Воду, олію, яйця і ванілін змішайте в одній мисці.В іншу миску насипте борошно, цукор, розпушувач, сіль і добре перемішайте і додайте до яєчної суміші. Все перемішайте.Сковорідку для млинців розігрійте на середньому вогні зі шматочком вершкового масла|мастила|.Налийте ополоником приблизно 1/6 частину тесту на сковорідку і посмажте млинець з кожного боку по 2-3 хвилини або до появи бульбашок. Панкейки складайте один на одного у плоску тарілку.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Чи є червоні покажчики повороту в авто порушенням: суд ухвалив рішення

    14:31

    Багатостраждальний російський “супер-кукурудзник” здійснив перший політ з новим двигуном

    14:22

    Пісні пампухи: рецепт класичного українського смаколика до Різдва

    14:13

    Україна скасує загальну мобілізацію: Зеленський назвав умови та варіанти

    14:05

    Тариф на світло збільшать вдвоє чи на 50%: важливе роз’яснення

    13:54

    Тепер машини BMW не можна буде ремонтувати самостійно

    13:45

    Руйнують мозок і пам’ять: вчені назвали дві щоденні звички, які “вбивають” наш інтелект

    13:37

    Польща поновила умови допомоги українцям: хто залишиться без виплат

    13:30

    Бюджет Кремля від продажу газу не збагатився: «Газпром» більше не рятує Росію

    13:21

    Найкраща багата кутя на Різдво: що обов’язково покласти у страву

    13:12
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.