Локдаун у Києві: як маршрутки та кафе дотримуються обмежень

За дотриманням правил у Києві стежать понад 20 мобільних груп у складі фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві спільно з представниками поліції та працівниками Департаменту муніципальної безпеки КМДА.

За суботу, 20 березня, вони перевірили 1862 суб’єкти господарювання, серед яких виявили 51 порушення карантинних заходів. Про це повідомляє Експерт з посиланням на Вечірній Київ.

— Перевірено 242 заклади громадського харчування, 363 об’єкти із реалізації продовольчих товарів, 1257 — непродовольчих товарів. Складено 16 протоколів, — зазначили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві.

Перевіряли дотримання обмежень магазинами, агропродовольчими ринками, кав’ярень та ресторанів, які можуть працювати лише «на виніс».

Крім того, перевірено 350 маршрутних таксі та складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення співробітниками патрульної поліції.