Новини

Тайванські бойові безпілотники Revolver 860 використовуються українцями на полі бою

Бойові безпілотники Revolver 860 тайванського виробництва використовуються українськими силами на полі бою проти російських військ.На цьому тижні компанія Oryx повідомив, що БПЛА Revolver 860 Armed VTOL було продано Польщі та згодом передані Україні, інформує Експерт з посиланням на Taiwan News.

У червні CM Media навів у соціальних мережах повідомлення військового ентузіаста про те, що Revolver використовується українськими військовими для перевезення восьми снарядів для скидання на ворожі війська.

Військовий бойовий гвинтовий безпілотник Revolver 860 може мати корисне навантаження до 42 кілограмів, що дозволяє йому нести до восьми 60-міліметрових снарядів. Він може перебувати в повітрі від 20 до 40 хвилин, використовуючи чотири руки та вісім пропелерів, залежно від ваги та вітрових умов.

Коли CM Media звернулася за коментарем до виробника DronesVision з Кілунга, враховуючи “складну і мінливу міжнародну ситуацію”, він лише повідомив, що має покупців у Польщі, які пізніше поставили його продукцію для бойових дій в Україні та “вже мали брати участь у боях”.

Коли у четвер компанію попросили прокоментувати заяви про те, що 800 її БПЛА Revolver 860 було відправлено українській армії, представник DronesVision повідомив Taiwan News, що компанія постачає свою продукцію тільки клієнтам у Польщі, і вона не може коментувати, куди ці фірми згодом можуть відправити безпілотники, оскільки підписала зі своїми клієнтами угоди про нерозголошення.

Представник компанії повідомив, що клієнти у Польщі придбали весь асортимент БПЛА компанії. Він сказав, що закупівлі безпілотників Польщею зросли у березні, невдовзі після вторгнення Росії в Україну, і відтоді постійно зростають.

За словами представника компанії, хоча прямі постачання її продукції в Україну було припинено через війну, кількість замовлених безпілотників та кількість компаній, які розміщують замовлення в Польщі, неухильно зростала протягом останніх п’яти місяців.

Ольга Степанова

Recent Posts

Кличко до Парижа, а хлопці з Київради – на віскі в Единбург: на вихідних Київ залишився без керівництва

Наприкінці тижня міський голова відбув до французької столиці, де почався саміт мерів, а його заступники…

5 хв. ago

Серйозно штормитиме: Україну накриє ціла серія магнітних бур

Україну накриє сильна магнітна буря, через яку багато людей почуватимуться погано. Про це розповідає Meteoagent. Сьогодні, завтра та…

16 хв. ago

Половина чиновників втрачає бронювання від мобілізації: кого заберуть на війну

В Україні вже з 18 травня набуває чинності новий закон про мобілізацію. Відповідно до цього…

19 хв. ago

Росія готує диверсії по всій Європі: до чого вдається Кремль

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її…

21 хв. ago

Скоротили витрати: подружжя стало жити на човні замість звичайного житла (фото)

Сім років тому Річ і Джекі МакКензі купили старий 60-футовий (18 метрів) вузькофюзеляжний човен, плануючи…

23 хв. ago

Кредитори України вимагають повернути борги – WSJ

Кредитори України вимагають повернути борги. Компанії, серед яких BlackRock та Pimco, сформували комітет та найняли юристів…

31 хв. ago