Новини

Apple назвала дату презентації нового iPhone

Видання повідомляє, що компанія зазвичай починає продаж нових iPhone у магазинах приблизно через півтора тижня після його презентації, і очікується, що так відбудеться і цього року. Компанія Apple 7 вересня представить нові гаджети iPhone. Серед них кілька комп’ютерів Mac, iPad, три моделі Apple Watch та iPhone 14.

Про це пише Екcперт з посиланням на Bloomberg.

Видання повідомляє, що компанія зазвичай починає продаж нових iPhone у магазинах приблизно через півтора тижня після його презентації, і очікується, що так відбудеться і цього року. Деяким працівникам роздрібних магазинів було сказано підготуватися до випуску нового продукту 16 вересня. Презентація відбудеться в онлайн-форматі.

Стандартний iPhone 14 буде виглядати схожим на iPhone 13, хоча компанія відмовиться від 5,4-дюймової “міні” версії та додасть модель із 6,7-дюймовим екраном. Це стане першим випадком, коли Apple випустить iPhone не Pro з дисплеєм такого розміру.

Компанія планує більші зміни для моделі iPhone 14 Pro. Apple замінить виріз передньої камери і це дасть користувачам трохи більше простору на екрані. Компанія також додає швидший чіп в iPhone 14 Pro.

Найзначніші зміни в iPhone 14 Pro стосуються системи камери, яка буде здаватися споживачам трохи більшою. Моделі Pro отримають 48-мегапіксельну ширококутну камеру разом із 12-мегапіксельною надширококутною та телефотосенсорами. Apple також планує покращити запис відео та час автономної роботи.

Ольга Степанова

Recent Posts

Італія відкрила візу для цифрових кочівників: деталі нового формату документів

В Італії та Туреччині запрацювали візи цифрового кочівника. Право на оформлення візи цифрового кочівника в…

2 хв. ago

Мобілізація та військовий облік: рішення закриють для очей українців

Практика судів щодо мобілізації та виконання військового обов'язку може стати закритою для громадськості. Ухвалення законопроекту №7033-д,…

7 хв. ago

“Імунітет” від мобілізації: деякі чоловіки офіційно отримали броню – хто саме

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль підписав постанову №492, яка розширює терміни бронювання від мобілізації для певних категорій працівників…

12 хв. ago

Ретроградний Плутон: яким знакам Зодіаку пощастить у травні та чого побоюватися

Ретроградний Плутон почав рух 2 травня у Водолії, а потім перейде в сузір'я Козерога, і всім…

19 хв. ago

Дієтолог пояснив, що їсти, щоб зберегти нервову систему

Через війну українці перебувають у постійному стресі, а це негативно відбивається на фізичному стані. Зберегти…

25 хв. ago

Де в Києві можна освятити паску: повний список локацій по районах

Великдень вважається одним із найбільших релігійних християнських свят. Він символізує воскресіння Ісуса Христа з мертвих після…

37 хв. ago