Новини

Zoom розробить програми для електронної пошти та календаря

Zoom розробляє власні клієнти електронної пошти та календаря. Програми Zmail та Zcal можуть анонсувати на своїй щорічній конференції Zoomtopia у листопаді.Не виключено, що Zoom вирішила розширити свою екосистему задля стабілізації фінансової ситуації. Про це повідомляє Експерт з посиланням на theinformation.com.

Незважаючи на квартальний дохід у розмірі $1,1 млрд, зростання компанії сповільнилося, а ціна її акцій впала на допандемійний рівень. Зростання виручки у другому кварталі 2022 року стало гіршим за останні роки і склало 8% у річному обчисленні. В результаті Zoom вимушено знизила прогноз щодо виручки та прибутку на 2023 фінансовий рік.

Крім того, запуск програм може бути спробою конкурувати з Google та Microsoft. Одним із суттєвих недоліків сервісу Zoom є те, що багато компаній використовують додаток у поєднанні з Workspace та Office 365. Це комплексні пакети, які можуть задовольнити більшість потреб компанії.

У серпні у клієнті програми Zoom для macOS виправили критичну вразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до даних комп’ютера та змінювати їх. Розробники ігнорували помилку понад вісім місяців.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Путіна розганяють новий фейк про Зеленського та США

Служба зовнішньої розвідки РФ запустила новий фейк про те, що Сполучені Штати Америки нібито шукають…

5 хв. ago

Українцям полегшать життя у Швеції: деталі

Уряд Швеції подав пропозицію з метою полегшити життя українським біженцям. Вони зможуть швидше зареєструватися та…

23 хв. ago

Politico: У Кремлі починаються великі перестановки

Згідно з традиціями та російським законодавством, приведення до присяги нового президента тягне за собою перестановки…

54 хв. ago

У військкоматі Кривого Рогу помер чоловік: подробиці

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Дніпропетровського обласного ТЦК та СП. Як відзначає обласний ТЦК та СП,…

1 годину ago

Коли F-16 будуть в Україні: назвали конкретний місяць

Перші американські винищувачі F-16 можуть надійти в Україну вже найближчим часом цього літа. А випуск пілотів відбудеться…

1 годину ago