Новини

В Україні розпочався етап реєстрації електронних кабінетів для випускників 11-х класів

Шкарлет закликав випускників, які мають право на пільгу, ще до початку подання заяв звернутися до найближчого закладу освіти з документами, які ці пільги підтверджують.
В Україні відкрили реєстрацію електронних кабінетів для випускників 11-х класів. Заяви можна буде подавати в онлайн-режимі з 29 липня.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки, пишуть Економічні новини з посиланням на Hromadske.

Кожен вступник має створити новий особистий кабінет: акаунти минулих років анульовані. Якщо абітурієнт має маєте декілька сертифікатів ЗНО або Національного мультипредметного тестування (НМТ), то під час реєстрації достатньо вказати дані одного з них. Інформацію про інші сертифікати треба додати пізніше в електронному кабінеті.

Для реєстрації без сертифіката треба зазначити номер (без серії) документа, який посвідчує особу. Це має бути той документ, який вказали під час замовлення документа про освіту. Якщо ж абітурієнт має декілька різних документів про освіту, то реєструвати кабінет потрібно тільки на один із них і тільки на одну електронну адресу.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет закликав абітурієнтів не поспішати створювати кабінет у перші дні, адже реєстрація триватиме впродовж усього часу подання заяв. Зокрема, перед початком реєстрації треба уважно ознайомитися з інструкціями.

Крім того, Шкарлет закликав випускників, які мають право на пільгу, ще до початку подання заяв звернутися до найближчого закладу освіти з документами, які ці пільги підтверджують.

Ольга Степанова

Recent Posts

Росія офіційно пригрозила ударами по військових об’єктах Великобританії: подробиці

У понеділок, 6 травня, в МЗС Росії було викликано посла Великобританії Найджела Кейсі. Йому висловили…

1 хв. ago

Путін нелегітимний: у МЗС України закликали країни світу не визнавати російських “виборів”

Україна не визнаватиме легітимність "виборів" російського диктатора Володимира Путіна. Також вона має намір закликати лідерів інших…

9 хв. ago

Модний одяг на літо для жінок — тренди, на які варто звернути увагу

Великодні свята добігають кінця, а це означає, що за лічені дні варто чекати на потепління.…

21 хв. ago

Хвороба більше не аргумент: з якими вадами здоров’я заберуть служити

Наказ Міноборони відображає перелік медичних діагнозів та станів, які можуть впливати на здатність громадян до…

29 хв. ago

Малюкові Арчі — 5 років: що зараз робить син принца Гаррі та Меган Маркл

Синові принца Гаррі та Меган Маркл, Арчі Гаррісону Маунтбеттен-Віндзору, сьогодні виповнюється п'ять років. Він не бачив свого…

41 хв. ago

У Києві п’яний водій BMW мчав зустрічною смугою та покалічив трьох людей

П’яна ДТП сталася пізно ввечері у суботу, 4 травня, у Голосіївському районі Києва. На вулиці Велика Васильківська з одностороннім рухом 25-річний…

49 хв. ago