Малюкові Арчі — 5 років: що зараз робить син принца Гаррі та Меган Маркл

Синові принца Гаррі та Меган Маркл, Арчі Гаррісону Маунтбеттен-Віндзору, сьогодні виповнюється п’ять років. Він не бачив свого дідуся, короля Чарльза, від моменту від’їзду своїх батьків із Великої Британії в США. Але, судячи з рідкісних фото, він насолоджується золотим життям, допомагаючи збирати апельсини, і ганяється за чайками біля каліфорнійського маєтку своїх батьків. Про це пише The Sun.

Арчі народився в Портлендській лікарні в Лондоні 6 травня 2019 року о 05:26 ранку. За словами принца Гаррі, “за нього можна було померти”, коли він з’явився на світ на тиждень пізніше за термін в ексклюзивній лондонській лікарні п’ять років тому. Палата Меган Маркл була прикрашена електричними свічками та фотографією принцеси Діани. Під час пологів пара також слухала пісні німецької художниці Діви Премал, яка перетворила санскритські мантри на музику.

Перша поява Арчі на публіці Фото: The Duke and Duchess of Sussex

На перших фотографіях, опублікованих двома днями пізніше, було видно, як його знайомлять із покійною королевою та принцом Філіпом — його прабабусею та прадідусем, а також із Дорією Регланд, його бабусею.

Виступаючи з Віндзора в день народження свого сина, принц Гаррі з радістю сказав, що народження Арчі було “найдивовижнішим досвідом, який я коли-небудь міг собі уявити”. Він пізніше розповів, що тримав Меган за руку, коли вона народжувала Арчі, та розповів, що в неї були складні пологи, тож їй зробили епідуральну анестезію.

Але через розбіжності в королівській сім’ї, які спровокували переїзд його та Меган до Каліфорнії, він провів у Великій Британії тільки перші п’ять місяців свого життя.

Арчі з фото своєї бабусі Фото: Instagram misanharriman

Подробиці щасливого життя Арчі з його дворічною молодшою сестрою Лілібет були розкриті в документальному серіалі Netflix про Гаррі та Меган минулого року.

Його бачили, як він ганяється за чайками на пляжі, допомагає батькам збирати апельсини в саду й грається з двома улюбленими сімейними собаками — лабрадором Пулою та біглем на прізвисько Гай.

Раніше повідомлялося, що Арчі відвідує дитячий садок і збирається почати очну освіту, коли йому виповниться шість років. Його, найімовірніше, запишуть у дитячий садок цієї осені.

Меган Маркл і Арчі Фото: Скриншот

В інтерв’ю журналу The Cut Меган розповіла, як Арчі любив прикидатися лікарем із іграшковим стетоскопом, і сказала, що одна з його улюблених страв — кесаділья.

Невідомо, чи зустрінеться Арчі зі своїм дідусем, королем Чарльзом, найближчим часом. Також невідомо, чи спілкуються вони по відеозв’язку. Королівська експертка Інгрід Сьюард припустила, що на свято до сина принца Гаррі прийдуть діти знайомих його батьків. А пригощатимуть тортом із місцевої кондитерської без глютену. Також Арчі отримає екологічні подарунки від своїх гостей.

Ольга Степанова

Recent Posts

Стане “золотою”? Експерти прогнозують стрімкий ріст тарифу на воду з 1 червня

В Україні останні місяці активно обговорюють подорожчання електроенергії для населення, але з 1 червня 2024 року…

4 хв. ago

Наклали чотири шви: стали відомі подробиці стану здоров’я Усика після перемоги над Ф’юрі

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про…

12 хв. ago

Існує щось гірше: колишній розвідник з Пентагону заявив, що боятись треба не прибульців

Колишній мисливець за НЛО, фізик та розвідник Шон Кіркпатрік, який працював у Пентагоні, занурився в…

23 хв. ago

Штрафи та електронні повістки: у Міноборони дали відповідь на запитання про мобілізацію

У Міністерстві оборони України відповіли на поширені запитання щодо мобільного застосунку "Резерв+" для оновлення даних…

31 хв. ago

Гра на поразку. Як і чому російська пропаганда впливає на союзників України

Про те, що Росія суттєво активізувала свої зусилля з дезінформації, аби дискредитувати Україну, повідомляє CNN. За оцінкою…

41 хв. ago

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Новий закон про мобілізацію в Україні вносить зміни в процес визначення хто може бути призваний…

52 хв. ago