Модний одяг на літо для жінок — тренди, на які варто звернути увагу

Великодні свята добігають кінця, а це означає, що за лічені дні варто чекати на потепління. До літа залишилося дуже мало, тому вже зараз можна готувати свій гардероб до спекотної погоди.

Літо — найспекотніший сезон усього року, тому підготовка до нього завжди потребує чимало часу, адже попри домінування сонячної погоди, усе ж не варто забувати про різкий перепад температур, дощі та мінливу хмарність. Саме тому влітку варто бути готовим до різних погодних умов. Що варто придбати у свій гардероб влітку 2024, розповіла персональна стилістка Яна Ткаченко.

Жакети з акцентними плечима

Жакети з акцентними плечима

Стилістка Яна Ткаченко рекомендує цього літа звернути увагу на жакети з акцентними плечима, які будуть у тренді. Ці піджаки додають сміливого та стильного відтінку будь-якому вбранню, що робить їх універсальним предметом. Ви можете поєднувати їх із джинсами для повсякденнішого образу або зі спідницею чи штанами для вишуканішого образу.

“Жакети з акцентними плечима та завуженою талією. Такий силует зробить жінку тендітною та сексуальною. Але це не говорить, що немає місця жакетам прямого силуету”, — зазначає Яна Ткаченко.

Тонка смужка

Тонка смужкаФото: Vogue.ua

На думку модних експертів, тонкі смужки на одязі — однозначний тренд літа 2024. Ви можете додати у свій гардероб сукні, топи або навіть аксесуари з тонкими смужками. За словами стилістки, це позачасовий і універсальний візерунок, який легко покращить ваш літній стиль.

“Тонка смужка — тренд літа 2024. Особливо в брючних костюмах. Сорочки також цікаві. Цей принт підходить усім, якщо це саме тонка смужка. Це тоді, коли є основний фон, наприклад, білий, і через 1-1,5 см розташовані тонкі смужки. Цей принт виструнчує, додає ошатності”, — зазначає Яна Ткаченко.

Штани з високою талією

Штани з високою талією

Згідно з трендами цього літа, штани з дуже високою талією будуть досить популярними. За словами стилістки, це можуть бути як джинси, так і штани з тканини.

“Штани на дуже завищеній талії. Складний тренд. Він не для всіх. Скажімо, він для жінок без зайвої ваги. Він зробить талію жінкам із типом фігури прямокутник. Перевернутим трикутникам точно ні — ще більше підкреслить ширину плечей”, — пояснила Яна Ткаченко.

Великі сумки

Великі сумки

Популярним трендом літнього сезону стануть мегавеликі сумки, зазначає Яна Ткаченко. Однак, за словами стилістки, вона б не радила цей тренд невисоким і тендітним жінкам через те, що зорові ілюзії можуть зіграти проти них і зробити зріст ще меншим.

Піжама для виходу у світ

Піжама для виходу у світ

Як пояснила Яна Ткаченко, останнім часом піжама в публічних місцях стає дедалі популярнішою, а влітку 2024 це стане одним із трендів.

“Піжами на вулицю. Котонові в клітинку. В літню спеку чудовий і корисний тренд. Вона може не підходити для всіх випадків і місць. Тому важливо врахувати такі фактори як стиль піжами, доречність одягу для конкретної події чи місця та рівень особистого комфорту, перш ніж вирішити носити піжаму на вулиці влітку”, — відзначила стилістка.

Футболки поло

Футболки поло

Улітку 2024 в тренді також будуть жіночі футболки поло, які, за словами Яни Ткаченко, гарно поєднувати зі штанами-трубами та кедами.

Прозорі спідниці та сукні

Прозорі спідниці та сукніФото: Vogue

Яна Ткаченко відзначила, що прозорі спідниці та сукні стануть одним із трендів літа 2024. Ці речі дозволяють створити легкий і повітряний образ, додати жіночності й сексуальності до літнього вбрання.

“Варто пам’ятати про гармонію між прозорістю одягу та вашим комфортом і дотримуватися відповідних правил стилю, щоб не перебільшити з цим елементом. Звичайно, щоб тренд зробити комфортним для міста, прозорі низи вдягаємо разом із шортами”, — додала стилістка.

Металізовані сукні

Металізовані сукніФото: zara.com

Стилістка Яна Ткаченко також радить улітку 2024 звернути увагу на металеві сукні, які стануть безумовним трендом цього літа. Хай-то буде мерехтлива срібляста сукня чи смілива золота мінісукня, металеві тканини — чудовий спосіб виділитися.

Сукні міді й максі із заниженою талією

Сукні в стилі 90-х із вільнішим кроєм і заниженою талією повертаються в тренді. Яна Ткаченко зазначила, що цей силует дуже доречний жінкам із типом фігури перевернутий трикутник. Такий силует може збалансувати диспропорції фігури.

Сатин

Трендом літа є атласний одяг, який відомий своєю розкішшю та блискучим виглядом. Атласні сукні, спідниці та блузи — це популярний вибір для стильного й елегантного образу в теплу пору року.

“Сатин. Одяг — тренчі, взуття та сумки, прикраси для волосся”, — додала Яна Ткаченко.

Ольга Степанова

Recent Posts

Скільки ще терпіти цю муку: найпотужніша за 20 років магнітна буря раптово посилилася

На Сонці часто відбуваються спалахи та вибухи, внаслідок яких у простір викидається велика кількість сонячної енергії.…

26 хв. ago

Над Іспанією та Португалією пронісся великий синій метеор: очевидці спіймали його на камери

У ніч проти неділі, 20 травня, жителі Португалії та Іспанії спостерігали незвичне явище. Яскравий метеор синього…

39 хв. ago

ЗСУ знищили морський тральщик “Ковровец” Чорноморського флоту РФ

Сили оборони України під час нічної атаки на Севастополь знищили морський тральник проєкту 266-М "Ковровец"…

57 хв. ago

“Спав, коли це сталося”: рибалка несподівано спіймав майже чотириметрову акулу (відео)

Досвідчений рибалка Оуен Пріор з Флориди, що в США, несподівано витягнув з води акулу завдовжки майже чотири…

1 годину ago

У Європі різко скорочують розмір допомоги українським біженцям: де платитимуть менше

В одній з європейських країн різко скорочують розмір державної допомоги українським біженцям. Розмір виплат знизять…

2 години ago

Студентка роками майже нічого не їсть, крім сиру: який вигляд вона має зараз (фото)

Студентка юридичної школи Нью-Йоркського університету Адела Кохаб із США настільки захопилася сиром, що їй довелося…

2 години ago