Новини

У листопаді в США відбудуться вибори президента і на Заході припускають перемогу в них республіканця Дональда Трампа. Політик відомий своєю ексцентричною поведінкою і риторикою, яка не вказує на його симпатії до України.

Зі зростанням напруженості у відносинах між США і Китаєм збільшується ймовірність майбутнього збройного конфлікту. Американські літаки мають цілу низку складних і унікальних можливостей, проте Пекін останнім десятиліттям стрімко модернізує свої ВПС.

Росія знає, що час спливає: приблизно через місяць 61 мільярд доларів американської військової допомоги почнуть надходити в Україну. Тому президент Росії Владімір Путін, схоже, робить все можливе, знаючи, що влітку його військам буде лише важче боротися.

Через недосконалі норми бронювання та набрання чинності закону про мобілізацію, ринок міжнародних автоперевезень може опинитися на межі зупинки. Про це заявив віцепрезидент…

Після набуття чинності нового закону про мобілізацію не лише представник ТЦК, але й поліцейський зможе перевірити через “Оберіг” факт того, чи стоїть особа на військовому обліку та чи направлялася їй повістка.

Росія не припиняє спроб зірвати проведення Глобального саміту світу, який заплановано на 15-16 червня у Швейцарії. На саміті, окрім українського питання, ухвалюватимуться глобальні рішення для світового правопорядку, тому РФ намагається переконати більшу кількість країн проігнорувати захід.

До президентських виборів у США залишається трохи менше півроку. Обидва кандидати успішно і відносно без проблем перемогли на внутрішньопартійних виборах і тепер остаточно зготувалися до двобою. Як ситуація виглядає станом на зараз і як протистояння двох президентів – колишнього і нинішнього – впливає на Україну, розбирався “Апостроф”.