Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Під кінець року РФ очікує подвійний удар: Зеленський заінтригував заявою
    • У Шотландії літак Ryanair зіткнувся з паливною машиною перед зльотом (фото)
    • Замість чоловіка – штучний інтелект: у Японії відбулося весілля з ChatGPT, яке сколихнуло суспільство
    • В Україні дорожчає житло: в яких регіонах ціни злетіли найбільше у 2025 році
    • Землю накрила потужна магнітна буря: як пережити 22 грудня
    • Яка найбільша скеля у світі: головні претенденти на це звання
    • Як уникнути переїдання на свята: медики дали корисні поради
    • Один ранковий ритуал призводить до смерті: розкрито несподівану причину серцевого нападу 
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати смачний омлет за п’ять хвилин

    Як приготувати смачний омлет за п’ять хвилин

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Листопада 2023, 10:551 Min Read Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоранку ми думаємо, що приготувати на сніданок. Цей прийом їжі має бути ситним, корисним, смачним та швидким у приготуванні. Саме тому пишний омлет – найкращий варіант для чудового сніданку.Разом із “Главредом” за п’ять хвилин ми приготуємо смачний та корисний омлет. Для нього вам не доведеться вибирати в магазині якісь дорогі інгредієнти — ви знайдете точно все у себе в холодильнику. Цей рецепт урятує вас, якщо вранці немає часу на приготування.

    Як приготувати пишний омлет за п’ять хвилин

    Інгредієнти:

    яйця великі – 2 шт.;молоко — 150 мл;буженина або бекон;помідори чері — 4 шт.;спеції, цибуля, сухий часник — до свого смаку.Спосіб приготування:

    Духовку розігріваємо до 180-200 градусів. Беремо невелику форму для запікання, змащуємо її оливковою олією або вершковим маслом.Помідори та цибулю порей миємо, нарізаємо їх кружальцями та красиво перекладаємо у форму. Зверху накладаємо кілька скибочок буженини або бекону.Яйця миємо, розбиваємо у тарілку та заливаємо теплим молоком. Все збиваємо вінчиком протягом 2 хвилин, солимо і додаємо спеції до смаку. Яєчну суміш заливаємо в деко і ставимо в духовку.Як тільки омлет стане пишним, вимикаємо духовку, даємо охолонути та подаємо на стіл.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Під кінець року РФ очікує подвійний удар: Зеленський заінтригував заявою

    19:05

    У Шотландії літак Ryanair зіткнувся з паливною машиною перед зльотом (фото)

    19:03

    Замість чоловіка – штучний інтелект: у Японії відбулося весілля з ChatGPT, яке сколихнуло суспільство

    18:46

    В Україні дорожчає житло: в яких регіонах ціни злетіли найбільше у 2025 році

    18:20

    Землю накрила потужна магнітна буря: як пережити 22 грудня

    18:17

    Яка найбільша скеля у світі: головні претенденти на це звання

    17:50

    Як уникнути переїдання на свята: медики дали корисні поради

    17:48

    Один ранковий ритуал призводить до смерті: розкрито несподівану причину серцевого нападу 

    15:56

    В Україні хочуть жорстко карати мобілізованих, які пішли у СЗЧ: що їм загрожує

    15:47

    9 неймовірних вражень, які можна отримати тільки в Європі

    15:39
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.