Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Різке похолодання в Україні: коли чекати морозів — прогноз
    • Ніч терору: РФ атакувала Україну сотнями дронів і ракет
    • Киянка тримала вовка вдома: тварина напала на власницю
    • Чому телефон розряджається швидше, ніж раніше: головна причина не в батареї
    • Президент Фінляндії про мирну угоду: ключові 5% роботи ще попереду
    • Зима без світла? Експерт спрогнозував графіки відключень
    • Стефанчук пояснив: вибори під час воєнного стану — лише одноразовий законопроєкт
    • Українці дізналися, як відпочиватимуть на Різдво та Новий рік
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Ситний сніданок за 20 хвилин: смачний рецепт панкейків без молока

    Ситний сніданок за 20 хвилин: смачний рецепт панкейків без молока

    Ольга СтепановаОльга Степанова26 Жовтня 2023, 11:041 Min Read Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Неперевершені панкейки – близькі родичі наших млинців, щось середнє між тонкими млинцями та оладками. Приготувати їх не важко навіть початківцю кулінару. Все, що потрібно, — це замісити нескладне тісто і приготувати їх на сковороді.А ви можете собі уявити млинці без молока? Shuba пропонує рецепт смачних пишних панкейків без молока. Такий універсальний та смачний сніданок сподобається і дітям, і дорослим.

    Як приготувати панкейки без молока

    Інгредієнти на 5 порцій:

    вода — 355 мл;олія соняшникова рафінована — 120 мл;яйця курячі — 2 шт.;борошно пшеничне — 300 г;цукор — 50 г;розпушувач — 30 г;ванільний екстракт — 8 мл;сіль — 4 г;масло вершкове 73% — до свого смаку.Спосіб приготування:

    Воду, олію, яйця і ванілін змішайте в одній мисці.В іншу миску насипте борошно, цукор, розпушувач, сіль і добре перемішайте і додайте до яєчної суміші. Все перемішайте.Сковорідку для млинців розігрійте на середньому вогні зі шматочком вершкового масла|мастила|.Налийте ополоником приблизно 1/6 частину тесту на сковорідку і посмажте млинець з кожного боку по 2-3 хвилини або до появи бульбашок. Панкейки складайте один на одного у плоску тарілку.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Різке похолодання в Україні: коли чекати морозів — прогноз

    10:39

    Ніч терору: РФ атакувала Україну сотнями дронів і ракет

    10:19

    Киянка тримала вовка вдома: тварина напала на власницю

    10:11

    Чому телефон розряджається швидше, ніж раніше: головна причина не в батареї

    10:00

    Президент Фінляндії про мирну угоду: ключові 5% роботи ще попереду

    09:50

    Зима без світла? Експерт спрогнозував графіки відключень

    09:40

    Стефанчук пояснив: вибори під час воєнного стану — лише одноразовий законопроєкт

    09:26

    Українці дізналися, як відпочиватимуть на Різдво та Новий рік

    09:13

    Чому подорожі змінюють людину більше, ніж психолог: несподіваний ефект

    09:00

    Стало відомо, як живе Міндіч в Ізраїлі

    08:49
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.