З крабових паличок можна приготувати неймовірну кількість найрізноманітніших закусок. Як швидко її приготувати порадила “Господинька” . Для такої страви вам не знадобляться дорогі продукти.
Як приготувати закуску з крабових паличок.
Інгредієнти:
- крабові палички – 10 шт.;
- сирки плавлені — 2 шт.;
- яйця відварені – 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- майонез – 2 ст. л.;
- огірок свіжий – 1 шт.
Спосіб приготування:
- Плавлений сир натираємо на дрібній тертці.
- Варені яйця чистимо і ділимо на білки та жовтки. Білки подрібнюємо на дрібній тертці та додаємо до сиру.
- Часник пропускаємо через прес, додаємо в сир та яйця. Масу, що вийшла, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
- Огірок чистимо від шкірки, нарізаємо на маленькі тонкі брусочки.
- Крабові палички чистимо, розкочуємо, викладаємо в них сирну начинку, зверху додаємо огіркові брусочки та загортаємо.
- Закуску відправляємо на 30 хвилин у морозильну камеру. Через вказаний час за бажанням розрізаємо палички на маленькі рулетики та подаємо на стіл.
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».
Читайте ЕКСПЕРТ у Google News
Підписатися

