Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Бойкот росіян дратує Кремль: Захарова закликає Єврокомісію “покинути планету”
    • На Сонці з’явилася гігантська пляма, яку схожа на ту, що колись породила “Подію Керрінгтона”
    • Комунальним боржникам готують суворі часи: чи залучатимуть колекторів
    • Що варто їсти для здоров’я кишківника: поради експертів
    • Курс євро і долара 14 грудня: скільки коштує валюта в обмінниках України сьогодні
    • В Україні автоматично поставлять на військовий облік 18-річних юнаків
    • Безкоштовне паркування у центрі Києва: хто має право
    • Жодних шансів для СЗЧ: мобілізованих чекає тотальний контроль
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Фаршировані яйця з шампіньйонами: бюджетний хіт з чотирьох продуктів

    Фаршировані яйця з шампіньйонами: бюджетний хіт з чотирьох продуктів

    Коломієць НадіяКоломієць Надія26 Серпня 2025, 10:051 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Фаршировані яйця з печерицями! Бюджетний хіт з чотирьох продуктів — справжня знахідка для любителів грибних закусок! Ситна, з пікантною ноткою смажених печериць, ідеально підходить для святкового столу. Раджу спробувати — гості оцінять і проситимуть добавки.

    Інгредієнти:

    • Яйця — 10 шт.
    • Печериці свіжі — 200 г
    • Картопля — 3 шт.
    • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
    • Олія рослинна — 2 ст. л.
    • Майонез — за смаком
    • Сіль — за смаком
    • Перець чорний — за смаком
    • Зелень — для прикраси

    Приготування:

    Яйця відваріть круто, очистіть і розріжте навпіл. Картоплю відваріть у мундирі до готовності, очистіть і наріжте дрібними кубиками. Печериці наріжте пластинками, цибулю дрібно накришіть. Обсмажте цибулю на олії до прозорості, додайте гриби і смажте до золотистого кольору і випаровування рідини.

    Змішайте в мисці подрібнені жовтки, картоплю і остиглі смажені гриби з цибулею. Посоліть, поперчіть, заправте майонезом і акуратно перемішайте. Наповніть салатом половинки яєчних білків і викладіть на блюдо. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу. Залишки салату викладіть на підсмажений хліб.

    Порада: для більш насиченого смаку можна додати 1 ч. л. соєвого соусу при смаженні грибів!

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт яйця
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Бойкот росіян дратує Кремль: Захарова закликає Єврокомісію “покинути планету”

    11:15

    На Сонці з’явилася гігантська пляма, яку схожа на ту, що колись породила “Подію Керрінгтона”

    11:06

    Комунальним боржникам готують суворі часи: чи залучатимуть колекторів

    10:54

    Що варто їсти для здоров’я кишківника: поради експертів

    10:45

    Курс євро і долара 14 грудня: скільки коштує валюта в обмінниках України сьогодні

    10:34

    В Україні автоматично поставлять на військовий облік 18-річних юнаків

    10:25

    Безкоштовне паркування у центрі Києва: хто має право

    10:14

    Жодних шансів для СЗЧ: мобілізованих чекає тотальний контроль

    10:04

    В університеті США сталася стрілянина, є загиблі і поранені: усі подробиці

    09:55

    Ізраїль заявив про ліквідацію високопоставленого командира ХАМАС у секторі Гази

    09:46
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.