Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Шокуючий випадок: 13 пенальті та 0 голів
    • Скільки потрібно ходити, щоб спалити “святкові” калорії: експерти дали чітку відповідь
    • Вже не можна користуватися: українцям доведеться замінити електролічильники
    • 37 років тому найбільший у світі літак Ан-225 “Мрія” вперше здійнявся в небо
    • Холодильне обладнання для торгівлі як ключовий елемент сучасного магазину
    • Прийняти ванну влетить у копійчину: українцям перепишуть тарифи на воду
    • Тиха розкіш у Москві: що відомо про життя Башара Асада після втечі із Сирії
    • Чому у свята люди частіше скаржаться на серце: кардіолог попередив про небезпечний синдром
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати смачний омлет за п’ять хвилин

    Як приготувати смачний омлет за п’ять хвилин

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Листопада 2023, 10:551 Min Read Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоранку ми думаємо, що приготувати на сніданок. Цей прийом їжі має бути ситним, корисним, смачним та швидким у приготуванні. Саме тому пишний омлет – найкращий варіант для чудового сніданку.Разом із “Главредом” за п’ять хвилин ми приготуємо смачний та корисний омлет. Для нього вам не доведеться вибирати в магазині якісь дорогі інгредієнти — ви знайдете точно все у себе в холодильнику. Цей рецепт урятує вас, якщо вранці немає часу на приготування.

    Як приготувати пишний омлет за п’ять хвилин

    Інгредієнти:

    яйця великі – 2 шт.;молоко — 150 мл;буженина або бекон;помідори чері — 4 шт.;спеції, цибуля, сухий часник — до свого смаку.Спосіб приготування:

    Духовку розігріваємо до 180-200 градусів. Беремо невелику форму для запікання, змащуємо її оливковою олією або вершковим маслом.Помідори та цибулю порей миємо, нарізаємо їх кружальцями та красиво перекладаємо у форму. Зверху накладаємо кілька скибочок буженини або бекону.Яйця миємо, розбиваємо у тарілку та заливаємо теплим молоком. Все збиваємо вінчиком протягом 2 хвилин, солимо і додаємо спеції до смаку. Яєчну суміш заливаємо в деко і ставимо в духовку.Як тільки омлет стане пишним, вимикаємо духовку, даємо охолонути та подаємо на стіл.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Шокуючий випадок: 13 пенальті та 0 голів

    13:56

    Скільки потрібно ходити, щоб спалити “святкові” калорії: експерти дали чітку відповідь

    13:47

    Вже не можна користуватися: українцям доведеться замінити електролічильники

    13:39

    37 років тому найбільший у світі літак Ан-225 “Мрія” вперше здійнявся в небо

    13:32

    Холодильне обладнання для торгівлі як ключовий елемент сучасного магазину

    13:25

    Прийняти ванну влетить у копійчину: українцям перепишуть тарифи на воду

    13:23

    Тиха розкіш у Москві: що відомо про життя Башара Асада після втечі із Сирії

    13:14

    Чому у свята люди частіше скаржаться на серце: кардіолог попередив про небезпечний синдром

    13:06

    Армія США готується до роботизації: людей можуть замінити тисячі “дроїдів”

    12:54

    Ігнорують норми закону: повістки та вилов ухилянтів – не юрисдикція ТЦК

    12:45
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.