• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Як виростити багатий врожай помідорів: перевірені поради для городників
    • “Погода влаштує “американські гірки”: від спеки до граду
    • Трамп: Зеленський не має завдати удару по Москві — час для миру
    • Не тільки айтішник і юрист: яку професію радять профорієнтологи у 2025 році
    • ТЦК мобілізував українця, звільненого після 10 років полону
    • Дефіцит працівників? Бізнес активно шукає співробітників серед пенсіонерів
    • Трамп підтвердив відвантаження Patriot союзникам за рахунок НАТО
    • ТОП-5 авто для жінок: комфортні, економні і зручні у місті
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати смачний омлет за п’ять хвилин

    Як приготувати смачний омлет за п’ять хвилин

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Листопада 2023, 10:551 хвилина на читання Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоранку ми думаємо, що приготувати на сніданок. Цей прийом їжі має бути ситним, корисним, смачним та швидким у приготуванні. Саме тому пишний омлет – найкращий варіант для чудового сніданку.Разом із “Главредом” за п’ять хвилин ми приготуємо смачний та корисний омлет. Для нього вам не доведеться вибирати в магазині якісь дорогі інгредієнти — ви знайдете точно все у себе в холодильнику. Цей рецепт урятує вас, якщо вранці немає часу на приготування.

    Як приготувати пишний омлет за п’ять хвилин

    Інгредієнти:

    яйця великі – 2 шт.;молоко — 150 мл;буженина або бекон;помідори чері — 4 шт.;спеції, цибуля, сухий часник — до свого смаку.Спосіб приготування:

    Духовку розігріваємо до 180-200 градусів. Беремо невелику форму для запікання, змащуємо її оливковою олією або вершковим маслом.Помідори та цибулю порей миємо, нарізаємо їх кружальцями та красиво перекладаємо у форму. Зверху накладаємо кілька скибочок буженини або бекону.Яйця миємо, розбиваємо у тарілку та заливаємо теплим молоком. Все збиваємо вінчиком протягом 2 хвилин, солимо і додаємо спеції до смаку. Яєчну суміш заливаємо в деко і ставимо в духовку.Як тільки омлет стане пишним, вимикаємо духовку, даємо охолонути та подаємо на стіл.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися

    Коментувати

    Читайте також

    “Погода влаштує “американські гірки”: від спеки до граду

    Трамп: Зеленський не має завдати удару по Москві — час для миру

    Не тільки айтішник і юрист: яку професію радять профорієнтологи у 2025 році

    Останні новини
    Сьогодні

    Як виростити багатий врожай помідорів: перевірені поради для городників

    10:00

    “Погода влаштує “американські гірки”: від спеки до граду

    09:49

    Трамп: Зеленський не має завдати удару по Москві — час для миру

    09:42

    Не тільки айтішник і юрист: яку професію радять профорієнтологи у 2025 році

    09:26

    ТЦК мобілізував українця, звільненого після 10 років полону

    09:17

    Дефіцит працівників? Бізнес активно шукає співробітників серед пенсіонерів

    09:13

    Трамп підтвердив відвантаження Patriot союзникам за рахунок НАТО

    09:00

    ТОП-5 авто для жінок: комфортні, економні і зручні у місті

    08:48

    Метеозалежним на замітку: коли очікувати бурі в середині липня

    08:36

    Чехія відмовилася долучатися до ініціативи Трампа щодо американської зброї для України

    08:24
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.