Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • У США оголосили про закриття головного офісу ФБР
    • Що має найгірший запах у світі: витримати дуже важко
    • Одна з країн ЄС масово депортує українців: кого відправляють додому
    • Через кого насправді Зеленський змінив костюм 
    • Очі північних оленів неймовірним чином змінюються взимку: що відбувається
    • Звичайний різдвяний подарунок може спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям: про що йдеться
    • Українець після поповнення картки був змушений заплатити банку 30%, бо не зміг пояснити походження коштів
    • На фронті загинув командир РДК Денис Капустін
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Засолена рибка: найніжніший простий рецепт

    Засолена рибка: найніжніший простий рецепт

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина20 Вересня 2024, 05:181 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Самостійно засолена риба завжди вийде смачнішою, ніж купована. Крім того, що в кожної господині є власний рецепт засолки, який їй найбільш смакує, така рибка ще й приготовлена з любов’ю, а значить просто не може не бути смачною.

    Рецептів засолки риби є досить багато, і всі вони кардинально відрізняються між собою. Для того, щоб знайти свій улюблений, варто спробувати декілька варіантів. Один із них в Instagram опублікувала фудблогерка з ніком picantecooking.

    Інгредієнти для І етапу

    • Форель, сьомга або скумбрія – 600 гр
    • Сіль – 120 гр
    • Цукор – 40 гр
    • Цедра лимона – 1 шт
    • Цедра грейпфруту – 1 шт
    • Стебла кропу

    Інгредієнти для ІІ етапу

    • Окроп – 1 л
    • Цедра лимону – 1 шт
    • Цедра грейпфруту – 1 шт

    Спосіб приготування

    1. Цукор, сіль, цедру та стебла кропу змішати і перекласти ними рибу. Залишити в холодильнику на добу.

    2. Цедру лимону та грейпфруту залити окропом та дати повністю охолонути.

    3. Рибу очистити від солі та кропу.

    4. Помістити у чистий контейнер та залити водою з цедрою. Відправити до холодильника на 8-12 годин. Цей етап приготування позбавить рибу від зайвої солі та зробить її соковитою.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    засолена риба простий рецепт рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    У США оголосили про закриття головного офісу ФБР

    09:35

    Що має найгірший запах у світі: витримати дуже важко

    09:31

    Одна з країн ЄС масово депортує українців: кого відправляють додому

    09:24

    Через кого насправді Зеленський змінив костюм 

    09:20

    Очі північних оленів неймовірним чином змінюються взимку: що відбувається

    09:14

    Звичайний різдвяний подарунок може спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям: про що йдеться

    09:10

    Українець після поповнення картки був змушений заплатити банку 30%, бо не зміг пояснити походження коштів

    08:45

    На фронті загинув командир РДК Денис Капустін

    08:32

    Росія атакувала Київ: сталась пожежа, є постраждалі. Фото

    08:06

    Вчені спрогнозували, яким буде перший контакт людства з інопланетянами

    07:41
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.