Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Гривня зміцнилася: долар дешевшає напередодні вихідних
    • Лайфхаки прання: як прати правильно і економно
    • День святого Миколая: заборони та прикмети, які варто знати
    • Штрафи ТЦК: юристи попередили про обов’язкову процедуру після сплати
    • Пришвидши Wi‑Fi за 5 хвилин: прості лайфхаки, про які мовчать провайдери
    • Зима наступає: синоптики попередили про різке зниження температури
    • Не вірите міфам про жінок-водіїв? Ось реальні цифри
    • Модний шок сезону: головний тренд зими повертається після 20 років забуття
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Запечена молода картопля на вогні: ділимося рецептом ситної та смачної страви для всієї родини

    Запечена молода картопля на вогні: ділимося рецептом ситної та смачної страви для всієї родини

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина02 Травня 2025, 16:381 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Молода картопля – відмінний овоч для запікання, а також її можна смачно зварити з кропом, додавши вершкове масло та спеції. Варто зазначити, що молоду картоплю можна не чистити, а просто добре помити.

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої картоплі, із салом та спеціями.

    Рецепт картоплі

    Інгредієнти:

    • Картопля молода (середній розмір) – 600 г
    • Грудинка (бекон) копчена чи варено-копчена або сало – 300 г
    • Часник – 6 зуб. 
    • Олія – 60 мл
    • Сіль – за смаком
    • Паприка копчена – 2 ч. л.

    Спосіб приготування:

    1. Картоплю помити. Якщо велика розрізати навпіл. Додайте сіль, паприку та ароматну олію з травами ,перець чилі, базилік, томати. Все ретельно змішайте та дайте постояти 30 хвилин.

    2. Грудинку нарізати шматочками приблизно 3х3 см. Нанизуйте на шпажки по черзі картоплю та грудинку. Можна використовувати шампура чи дерев’яні шпажки.

    3. На фольгу викласти шпажку. Додати подрібнений часник та полити залишками маринаду. Щільно загорнути у фольгу та скріпити краї. Так зробити з кожною шпажкою.

    4. Готуйте на вогні 20-25 хвилин. 

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    запечена картопля молода картопля рецепт
    Останні новини
    Сьогодні

    Гривня зміцнилася: долар дешевшає напередодні вихідних

    10:13

    Лайфхаки прання: як прати правильно і економно

    10:00

    День святого Миколая: заборони та прикмети, які варто знати

    09:46

    Штрафи ТЦК: юристи попередили про обов’язкову процедуру після сплати

    09:40

    Пришвидши Wi‑Fi за 5 хвилин: прості лайфхаки, про які мовчать провайдери

    09:39

    Зима наступає: синоптики попередили про різке зниження температури

    09:25

    Не вірите міфам про жінок-водіїв? Ось реальні цифри

    09:13

    Модний шок сезону: головний тренд зими повертається після 20 років забуття

    09:00

    Медики розкрили, в якій позі спати найкорисніше — а яку варто забути назавжди

    08:48

    Комунальники “мухлюють” з платіжками: як не платити зайвого

    08:43
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.