Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Учені навчилися “перезаряджати” старіючі клітини
    • Ізраїль може депортувати десятки тисяч українських біженців до кінця року
    • “Корона з голови не впала б”: ще одна країна вимагає публічної подяки від Зеленського
    • В Україні хочуть посилити правила виїзду чоловіків за кордон: кого не випустять
    • Як приготувати яйця-пашот без плити за 45 секунд: вийдуть ідеальними
    • США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу
    • ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду
    • Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Заготовки на зиму: рецепт бочкових хрустких огірків у бочках

    Заготовки на зиму: рецепт бочкових хрустких огірків у бочках

    Ольга СтепановаОльга Степанова05 Липня 2024, 09:242 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Червень — пора дозрівання і заготівлі на зиму огірків. Мариновані, консервовані, квашені вони використовуються як головна закуска, для приготування бутербродів, салатів, солянок і багатьох інших страв. Рекомендуємо приготувати бочкові огірки, які виходять хрусткими та дуже смачними. Рецептом цієї заготовки поділилися в блозі “Консервація і кулінарія”.

    Бочкові хрусткі огірки

    Інгредієнти:

    • свіжі огірки — 2 кг;
    • часник — головка;
    • малина — 1/2 листка;
    • смородина — 1/2 листка;
    • чорний перець — 10 горошин;
    • листя вишні — 5-6 шт;
    • парасольки кропу;
    • хрін — 1-2 листочки;
    • лавровий лист — 2-3 шт;
    • сіль — 100 г на трилітрову банку.

    Спосіб приготування:

    Замочити огірки на дві години в холодній воді. Стерилізувати банки не потрібно.

    Викласти на дно банок усі приправи і прянощі. Зверху акуратно укласти й утрамбувати огірки.

    Для розсолу необхідно брати тільки холодну воду. Налити воду в банку з огірками, потім злити її в інший посуд.

    Порахувати потрібну кількість солі. У воді розчинити сіль і залити огірки розсолом. Поставити банки в таз і накрити пластиковими кришками. Потім залишити банки в тазу в теплі на три доби. Коли огірки скиснуть, їх можна перенести в підвал. Щоб огірки обов’язково вийшли хрусткими, їх потрібно брати свіжими і вимочувати трохи більше двох годин. Ще можна додати в банки трохи гірчичного порошку.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    заготовка на зиму огірки рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Учені навчилися “перезаряджати” старіючі клітини

    16:38

    Ізраїль може депортувати десятки тисяч українських біженців до кінця року

    16:36

    “Корона з голови не впала б”: ще одна країна вимагає публічної подяки від Зеленського

    14:26

    В Україні хочуть посилити правила виїзду чоловіків за кордон: кого не випустять

    14:21

    Як приготувати яйця-пашот без плити за 45 секунд: вийдуть ідеальними

    14:18

    США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу

    14:15

    ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду

    14:12

    Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик

    14:11

    Таємниці Сфінкса: навіщо насправді створили велетенську статую в Гізі

    14:09

    Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського

    14:05
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.