Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Як видаються відстрочки з 1 січня 2026: які чоловіки втратять їх і будуть мобілізовані
    • Чи варто відмовлятися від цукру після 20:00: як солодке впливає на сон
    • Білорусь отримала третю партію одних з найпотужніших винищувачів РФ
    • Названо суму, яку Усик вже встиг заробити за боксерську кар’єру
    • Україна планує запустити власне виробництво 105-мм артилерійських снарядів
    • Пенсія по втраті годувальника-військового 2026: скільки отримають родини захисників
    • Зустріч Зеленського і Трампа: у Європі не знають, чого очікувати
    • Ви будете здивовані: назвали професії в Україні, які точно не замінить штучний інтелект
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Січня 2024, 13:341 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Для такої незвичайної страви за рецептом OBOZ.UA гарбуз не треба ні варити, ні запікати, і це суттєво заощадить час. Змішавши яскравий гарбуз, моркву та яблука, ви отримаєте смачний вітамінний салат. Така незвичайна, яскрава та апетитна страва сподобається і дорослим, і дітям.

    Як приготувати салат з гарбузом?

    Інгредієнти:

    • гарбуз — 200 г;
    • морква — 2 шт.;
    • яблука — 3 шт.;
    • волоські горіхи — жменя;
    • родзинки — жменя;
    • оливкова олія, мед — до свого смаку.

    Спосіб приготування:

    1. Гарбуз і моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці, відправляємо в глибоку тарілку.
    2. Миємо яблука, видаляємо серцевину, м’якуш нарізаємо соломкою і додаємо до гарбуза та моркви.
    3. Родзинки миємо, заливаємо окропом. Через деякий час зливаємо рідину, родзинки додаємо до підготовлених інгредієнтів.
    4. Волоські горіхи подрібнюємо ножем, відправляємо в глибоку тарілку.
    5. До салату додаємо мед, оливкову олію і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо його кунжутом і подаємо до столу.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачні рецепти
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Як видаються відстрочки з 1 січня 2026: які чоловіки втратять їх і будуть мобілізовані

    13:13

    Чи варто відмовлятися від цукру після 20:00: як солодке впливає на сон

    13:05

    Білорусь отримала третю партію одних з найпотужніших винищувачів РФ

    12:54

    Названо суму, яку Усик вже встиг заробити за боксерську кар’єру

    12:45

    Україна планує запустити власне виробництво 105-мм артилерійських снарядів

    12:37

    Пенсія по втраті годувальника-військового 2026: скільки отримають родини захисників

    12:30

    Зустріч Зеленського і Трампа: у Європі не знають, чого очікувати

    12:21

    Ви будете здивовані: назвали професії в Україні, які точно не замінить штучний інтелект

    12:07

    Сибіга пояснив, навіщо росіяни сьогодні вгатили по Україні

    12:06

    Українців чекає нова “мінімалка”: скільки платитимуть уже з 2026 року

    11:54
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.