Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Новорічний хіт із простих продуктів, які можна купити за копійки
    • Перевершив двох легенд: Гвардіола встановив яскравий рекорд АПЛ із “Манчестер Сіті”
    • Три країни в Європі, які заплатять вам за переїзд туди
    • Інвертор чи зарядна станція: що реально витягне під час блекауту
    • Творець роботів-пилососів Roomba збанкрутував: що тепер буде з технікою
    • Волонтер звинуватила ТЦК у погрозах вбивством їй та її близьким за публікацію про смерть мобілізованого
    • “За крок від відключення”. Вся східна Україна та Київ можуть повністю поринути у темряву – WP
    • Українські полярники створили Конституцію пінгвінів: у них з’явилося перше свято
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Яка частина курки найнебезпечніша і чому: відповідь фахівчині

    Яка частина курки найнебезпечніша і чому: відповідь фахівчині

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій15 Грудня 2025, 16:391 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Запечена, смажена, варена – це все про варіанти приготування курки, яку вміють готувати всі. Дієтологи рекомендують готувати куряче м’ясо в духовці, але так, щоб м’ясо було без скоринки, так воно буде не тільки соковитим і смачним, а й корисним.

    Нутриціологиня розповіла в Instagram, яка частина курки найнебезпечніша і чому, а також як м’ясо найкраще готувати.

    Яка частина курки найнебезпечніша і чому: відповідь фахівчині

    Шкіра

    Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра: у ній немає жодних вітамінів, вона містить високий рівень холестерину і жиру.

    У курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду. Тому фахівці рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.

    Крила

    Далі в рейтингу “шкідливості” крила, бо курячі крила – це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів і корисних елементів.

    Легені

    Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія, яка погано піддається термічній обробці.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    курка
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Новорічний хіт із простих продуктів, які можна купити за копійки

    00:55

    Перевершив двох легенд: Гвардіола встановив яскравий рекорд АПЛ із “Манчестер Сіті”

    00:46

    Три країни в Європі, які заплатять вам за переїзд туди

    00:38

    Інвертор чи зарядна станція: що реально витягне під час блекауту

    00:31

    Творець роботів-пилососів Roomba збанкрутував: що тепер буде з технікою

    00:22

    Волонтер звинуватила ТЦК у погрозах вбивством їй та її близьким за публікацію про смерть мобілізованого

    00:13

    “За крок від відключення”. Вся східна Україна та Київ можуть повністю поринути у темряву – WP

    00:05
    15 Грудня

    Українські полярники створили Конституцію пінгвінів: у них з’явилося перше свято

    23:54

    П’ять електроприладів, які можна не вимикати з розетки: що кажуть експерти

    23:45

    Найнадійніші авто на дорозі: механік назвав фаворита

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.