Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Яка частина курки найнебезпечніша і чому: відповідь фахівчині
    • Британські шпигуни не кинуть Україну: глава МІ6 попередила Путіна
    • Індексація “з’їдає” пенсію: хто втратить 50% виплат
    • Кардіохірург назвав 4 продукти, які “активно отруюють” організм
    • Ухилянтів закликають схаменутися: фронт не втримати
    • На роботу візьмуть не всіх: українцям розповіли, які вимоги у наймачів у Польщі
    • В Україні прогнозують страшну ситуацію зі світлом: за якої умови
    • Вчені виявили величезні тунелі, які не були створені людьми або природою: як вони зʼявилися
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Яка частина курки найнебезпечніша і чому: відповідь фахівчині

    Яка частина курки найнебезпечніша і чому: відповідь фахівчині

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій15 Грудня 2025, 16:391 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Запечена, смажена, варена – це все про варіанти приготування курки, яку вміють готувати всі. Дієтологи рекомендують готувати куряче м’ясо в духовці, але так, щоб м’ясо було без скоринки, так воно буде не тільки соковитим і смачним, а й корисним.

    Нутриціологиня розповіла в Instagram, яка частина курки найнебезпечніша і чому, а також як м’ясо найкраще готувати.

    Яка частина курки найнебезпечніша і чому: відповідь фахівчині

    Шкіра

    Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра: у ній немає жодних вітамінів, вона містить високий рівень холестерину і жиру.

    У курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду. Тому фахівці рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.

    Крила

    Далі в рейтингу “шкідливості” крила, бо курячі крила – це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів і корисних елементів.

    Легені

    Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія, яка погано піддається термічній обробці.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    курка
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Яка частина курки найнебезпечніша і чому: відповідь фахівчині

    16:39

    Британські шпигуни не кинуть Україну: глава МІ6 попередила Путіна

    16:32

    Індексація “з’їдає” пенсію: хто втратить 50% виплат

    16:23

    Кардіохірург назвав 4 продукти, які “активно отруюють” організм

    16:14

    Ухилянтів закликають схаменутися: фронт не втримати

    16:06

    На роботу візьмуть не всіх: українцям розповіли, які вимоги у наймачів у Польщі

    15:54

    В Україні прогнозують страшну ситуацію зі світлом: за якої умови

    15:45

    Вчені виявили величезні тунелі, які не були створені людьми або природою: як вони зʼявилися

    15:37

    Як захистити техніку під час відключень: має знати кожна родина

    15:30

    “Подарунок для Путіна”: у Чехії анонім задонатив шалену суму на зброю Україні

    15:21
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.