Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Як смачно приготувати реберця в духовці: м’ясо просто тане у роті
    • Везли із зав’язаними очима: журналістам показали виробництво ракет «Фламінго»
    • Москва попередила адміністрацію Трампа щодо Венесуели: що кажуть у Кремлі
    • Був у чудовому настрої: король Чарльз вирушив на дегустацію знаменитого пива в Лондоні
    • Куди всі їхатимуть у 2026 році: названі три країни в Європі
    • В Україні зростає кількість проваджень проти бізнесу: аналітики назвали цифри
    • Удар по російських нафтових “гігантах”: Велика Британія ввела нові санкції проти РФ
    • Прожила 507 років до зустрічі з людьми: дослідники «випадково» вбили найстарішу тварину у світі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як смачно приготувати реберця в духовці: м’ясо просто тане у роті

    Як смачно приготувати реберця в духовці: м’ясо просто тане у роті

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій18 Грудня 2025, 21:301 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Реберця можна дуже смачно приготувати в духовці. Важлико додати до м’яса пікантний соус, який зробить золотисту скоринку зверху і соковитості.

    Ідея приготування соковитих реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки kathycoooks в Instagram.

    Як смачно приготувати реберця в духовці: м'ясо просто тане у роті

    Інгредієнти:

    • свинячі реберця – 600 г
    • сіль, перець, копчена паприка, сушений часник – за смаком

    Інгредієнти для соусу:

    • соєвий соус – 2 ст.л.
    • гірчиця – 1 ч.л.
    • кетчуп – 3 ст.л.
    • мед – 1 ст.л.

    Спосіб приготування:

    1. Реберця натерти спеціями і залишити на 15-20 хвилин.

    2. Поставити запікати під фольгу в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 1,5-2 години.

    3. Для соусу змішати всі інгредієнти до однорідності.

    4. Зняти фольгу, щедро змастити соусом і запекти ще 10 хвилин до рум’яної скоринки.

    5. Ще раз дістати з духовки, змастити соусом та поставити ще на 10 хвилин.

    6. Подавати з додатковою порцією соусу та улюбленим гарніром.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    реберця в духовці рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Як смачно приготувати реберця в духовці: м’ясо просто тане у роті

    21:30

    Везли із зав’язаними очима: журналістам показали виробництво ракет «Фламінго»

    21:21

    Москва попередила адміністрацію Трампа щодо Венесуели: що кажуть у Кремлі

    21:12

    Був у чудовому настрої: король Чарльз вирушив на дегустацію знаменитого пива в Лондоні

    21:04

    Куди всі їхатимуть у 2026 році: названі три країни в Європі

    20:54

    В Україні зростає кількість проваджень проти бізнесу: аналітики назвали цифри

    20:45

    Удар по російських нафтових “гігантах”: Велика Британія ввела нові санкції проти РФ

    20:43

    Прожила 507 років до зустрічі з людьми: дослідники «випадково» вбили найстарішу тварину у світі

    20:33

    Банки візьмуть “під лупу” кожен переказ: як посиляться правила фінмоніторингу

    20:32

    За скільки долетить «Орєшнік» з Білорусі

    20:31
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.