Молоду картоплю найчастіше відварюють. Але її також можна дуже смачно посмажити просто на сковорідці. Додайте багато часнику, кропу, а також спеції. Результат вас приємно здивує.
Ідея приготування смачної молодої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки Віталіни Науменко (recipes.naumenko) в Instagram. Така страва підійде навіть для святкового столу.
Інгредієнти:
- картопля молода – 700 г
- олія – 3 ст.л.
- часник – 5 зубчиків
- зелень за смаком (кріп)
- сіль, спеції
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистити або просто добре помити.
2. Добре посолити.
3. Після приготування злити воду.
4. На сковорідці розігріти олію.
5. Перекласти картоплю та обсмажити до золотистого кольору.
6. Додати часник, спеції та зелень.
7. Готувати ще 3 хвилини.
8. Подавати з улюбленим соусом.
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

