Курячі стегна ідеально підходять для обіду. Їх можна дуже смачно запекти в духовці. А для того, щоб м’ясо було соковитим, додайте апельсиини.
Ідея приготування соковитих курячих стегон в апельсиновому соусі опублікована на сторінці фудблогерки recipes.naumenko в Instagram.

Інгредієнти:
- стегна – 1 кг.
- апельсин – 3 шт.
- лимон – 1/4
- соєвий соус – 150 мл.
- гірчиця – 1 ст.л.
- мед – 1 ст.л.
- перець, сухий часник
Спосіб приготування:
1. Сік одного апельсину, сік 1/4 лимону, соєвий соус, мед, гірчицю та перець з часником обʼєднати – це маринад.
2. На дно форми викласти кільця апельсинів.
3. Покласти туди стегна і залити все маринадом.
4. Накрити харчовою плівкою.
5. Поставити у холодильник на 2-3 години маринуватися.
6. Через 2-3 години дістати і поставити у попередньо розігріту до 210° духовку на 40-50 хвилин (до румʼяної скоринки).
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».
