Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці
    • Росія прямо загрожує Європі: «Орєшнік» може дістатися до Німеччини
    • Що пити від високого тиску: фахівці дали пораду гіпертонікам
    • Су-57 вперше піднявся в небо з новим двигуном “п’ятого покоління”‎ (фото)
    • Одразу дві платіжки вдарять по гаманцю: комуналка частково здорожчає у січні
    • Стефанчук заявив про «одноразовий» закон про вибори під час війни
    • Starlink під загрозою: Росію підозрюють у підготовці космічної атаки
    • До Землі наближається “інопланетний лінкор”: чи є загроза для людей
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці

    Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій22 Грудня 2025, 21:541 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо хочеться приготувати ситну та вишукану вечерю, використайте червону рибу. Їїї можна дуже смачно запекти в духовці. Для соковитості додайте кружечки апельсину.

    Ідея приготування запечених стейків з червоною рибою на вечерю опублікована на сторінці фудблогерки viktoria.panasiuk в Instagram.

    Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці

    Інгредієнти:

    • 4 стейки червоної рибки (лосось, форель)
    • 4 ст.л. соєвого соусу
    • 2 ст.л. меду
    • сік половини апельсина
    • 1 ст.л. приправи “томат, базилік та часник”
    • 3 гілочки розмарину
    • сіль за смаком
    • дольки апельсина
    • журавлина
    • оливкова олія (для змащування форми)

    Спосіб приготування:

    1. Стейки з рибки миємо та просушуємо паперовим рушничком.

    2. Гострим ножем вирізати внутрішню частину з кісточкою.

    3. Відділити одну сторону риби від шкіри, сформувати медальйон і зафіксувати ниткою.

    4. Для маринаду поєднати соєвий соус з медом, апельсиновим соком та приправою.

    5. Форму для запікання змастити оливковою олією, викласти медальйони, щедро просочити їх маринадом за допомогою гілочки розмарину і посолити за смаком.

    6. Зверху на кожен медальйон викласти дольку апельсину, додати гілочки розмарину та ягоди журавлини.

    7. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт червона риба
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці

    21:54

    Росія прямо загрожує Європі: «Орєшнік» може дістатися до Німеччини

    21:45

    Що пити від високого тиску: фахівці дали пораду гіпертонікам

    21:37

    Су-57 вперше піднявся в небо з новим двигуном “п’ятого покоління”‎ (фото)

    21:30

    Одразу дві платіжки вдарять по гаманцю: комуналка частково здорожчає у січні

    21:21

    Стефанчук заявив про «одноразовий» закон про вибори під час війни

    21:12

    Starlink під загрозою: Росію підозрюють у підготовці космічної атаки

    21:04

    До Землі наближається “інопланетний лінкор”: чи є загроза для людей

    20:55

    Зеленський попередив українців про ймовірний масований удар РФ

    20:46

    Україну накриє арктична зима: Новий рік зустрінемо з 20-градусними морозами

    20:38
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.