Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Помилки, про які слід знати всім ФОП: як уникнути величезних штрафів
    • Блокування банківського рахунку: коли це незаконно та що робити, якщо кошти все ж арештували
    • Сім корисних звичок для здорової старості: що радять експерти
    • Найрозумніші собаки у світі: 10 порід з високим інтелектом (фото)
    • Ухилянтів за кордоном хочуть повернути додому: як будуть сприяти консульства
    • По кишені кожному: прилади, які можуть працювати навіть без світла
    • 3 найгірші місця у домі, де не можна ставити ялинку: обсипається за тиждень
    • Чому сон на одному боці шкодить вашому здоров’ю: пояснення експертів
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати яєчню-бовтанку “як у шеф-кухаря”: цікавий лайфхак

    Як приготувати яєчню-бовтанку “як у шеф-кухаря”: цікавий лайфхак

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій07 Грудня 2025, 22:581 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Виявляється, вдома можна легко приготувати ідеально пишну і ніжну яєчню-бовтанку – як у кращого шеф-кухаря в дорогому ресторані, і для цього не потрібно докладати багато зусиль і додавати вигадливі інгредієнти.

    Як пише кулінар Моллі Адамс у статті для SimplyRecipes, жодних молочних продуктів додавати не потрібно. Ключову роль відіграє одна найпростіша добавка, яка завжди є на вашому кухонному столі – сіль – і трохи терпіння.

    Зазвичай усі солять яйця безпосередньо перед тим, як додати їх у сковороду, або під час приготування, але не заздалегідь. А в цьому і криється весь секрет.

    Суть методу: розбийте яйця в миску, додайте стільки солі, скільки ви зазвичай додаєте до яєць, збийте яйця і залиште на столі на 15 хвилин. Після цього готуйте їх як зазвичай.

    Уся справа в тому, що соління і збивання яєць за 15 хвилин до приготування змінює текстуру яєць. Сіль розм’якшує білки в жовтку, поки він стоїть, що запобігає їхньому надто щільному злипанню під час приготування. Це також допомагає уникнути “рідкої” яєчні-бовтанки, яка виділяє воду.

    У результаті яєчня-бовтанка має вийти м’якою, повітряною, не гумовою і не водянистою.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    кулінар лайфхак рецепт яєчня
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Помилки, про які слід знати всім ФОП: як уникнути величезних штрафів

    23:41

    Блокування банківського рахунку: коли це незаконно та що робити, якщо кошти все ж арештували

    23:40

    Сім корисних звичок для здорової старості: що радять експерти

    23:37

    Найрозумніші собаки у світі: 10 порід з високим інтелектом (фото)

    23:30

    Ухилянтів за кордоном хочуть повернути додому: як будуть сприяти консульства

    23:26

    По кишені кожному: прилади, які можуть працювати навіть без світла

    23:24

    3 найгірші місця у домі, де не можна ставити ялинку: обсипається за тиждень

    23:09

    Чому сон на одному боці шкодить вашому здоров’ю: пояснення експертів

    23:06

    ТОП-5 уживаних авто, які витрачають найбільше бензину: на що скаржаться власники 2025 року

    23:04

    Кеті Перрі вперше офіційно підтвердила стосунки з Джастіном Трюдо: фото

    23:03
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.