Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Не має аналогів серед відомих світів: вчені відкрили дивну екзопланету
    • Дівчина зробила ДНК-тест і отримає майже мільйон євро: що сталося
    • Суд зобов’язав матір привезти сина до бабусі на Різдво
    • Як регулярне вживання яєць впливає на рівень цукру в крові: експерти дали відповідь
    • Чи мають Міндіч та Цукерман українське громадянство: що кажуть у президента та в МЗС
    • В Україні посилили покарання для мобілізованих, які пішли до СЗЧ
    • Військовий попередив про загрозу штурму однієї області Росією
    • Держава перевіряє субсидії: кого позбавлять виплат 2026 року
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій16 Червня 2025, 19:191 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Швидкі малосольні огірки можна приготувати всього за два дні, використовуючи мінеральну воду замість традиційного маринаду. Такий рецепт дозволяє отримати хрусткі огірки з насиченим смаком без довгого очікування та складних процедур.

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, а головне — швидких маринованих огірків на мінеральній воді.

    Для приготування знадобляться: свіжі огірки (приблизно 1 кг), пучок кропу, 4–5 зубчиків часнику, 1 столова ложка солі, 1 столова ложка цукру, 50 мл столового оцту та 1 літр мінеральної газованої води. Перед засолкою огірки слід добре промити й обов’язково проколоти кожен за допомогою шпажки, щоб маринад краще просочував овочі.

    У чисту банку шарами викладають огірки, чергуючи їх із нарізаним часником і кропом. Окремо готують маринад: у мінеральну воду додають сіль, цукор та оцет, добре перемішують і заливають огірки. Банку накривають кришкою й залишають при кімнатній температурі на 48 годин.

    Вже через два дні огірки набудуть характерної хрусткості та пікантного смаку. Зберігати готову закуску можна в холодильнику до 7 днів.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    малосольні огірки мінеральна вода огірки за 2 дні рецепт огірків швидкий рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Не має аналогів серед відомих світів: вчені відкрили дивну екзопланету

    17:55

    Дівчина зробила ДНК-тест і отримає майже мільйон євро: що сталося

    17:46

    Суд зобов’язав матір привезти сина до бабусі на Різдво

    17:38

    Як регулярне вживання яєць впливає на рівень цукру в крові: експерти дали відповідь

    17:31

    Чи мають Міндіч та Цукерман українське громадянство: що кажуть у президента та в МЗС

    17:22

    В Україні посилили покарання для мобілізованих, які пішли до СЗЧ

    17:13

    Військовий попередив про загрозу штурму однієї області Росією

    17:05

    Держава перевіряє субсидії: кого позбавлять виплат 2026 року

    16:56

    Українських біженців позбавлять особливого статусу в ЄС: коли це відбудеться

    16:47

    Деяким власникам нерухомості потрібно звернутися до ЦНАП або до нотаріуса: про що йдеться

    16:39
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.