Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати
    • Штраф 3400 гривень прямо на вулиці: кого жорстко покарають за носіння одягу ЗСУ
    • Миколаїв і Одеса як “картка для торгу”: аналітики ISW про плани РФ
    • She Congress 2025: історії рішучості жінок, що змінюють бізнес, громади й суспільні цінності
    • У Кремлі заявили, що розмову Путіна і Трампа поки не планують
    • Все, лавочка закривається: ФОПів в Україні чекає тотальна зміна податкових правил
    • Терміново перевірте “Дію”: українці почали отримувати сповіщення про скасування прописки
    • Світло можуть вимкнути будь-коли: регіони з найгіршою ситуацією
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Як правильно запікати страви у фользі: поради господиням

    Як правильно запікати страви у фользі: поради господиням

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина17 Грудня 2024, 09:121 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Фольга за запікання — незамінна річ на кухні. Вона не лише захищає посуд від жиру, але й допомагає приготувати ароматні та смачні страви в духовці.

    Уважно придивившись до фольги, ви точно помітите, що одна її сторона матова, а інша — блискуча. Від того, якою стороною ви замотаєте продукти, буде залежати кінцевий результат та якість запікання.

    Глянцевий бік фольги краще віддає тепло і майже не прилипає до продуктів, тому матова сторона повинна бути зовні.

    Запікаючи страви з риби чи м’яса, звертайте увагу на те, щоб не було контакту з повітрям. Добре закріплюйте краї фольги з кожного боку. А ось під час приготування овочів або фруктів, навпаки, потрібне повітря.

    В такому разі продукти пропаряться і будуть значно м’якшими.

    Щільно загортайте фольгу під час запікання, якщо ви любите хрумку скоринку.

    Багато кому не вдається отримати золотисту скоринку під час приготування страв у фользі. Щоб такого з вами не трапилося, доведіть страву до готовності, а потім розгорніть фольгу і залишіть в духовці ще на 10-15 хвилин.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    запікання фольга
    Останні новини
    Сьогодні

    Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати

    11:30

    Штраф 3400 гривень прямо на вулиці: кого жорстко покарають за носіння одягу ЗСУ

    11:27

    Миколаїв і Одеса як “картка для торгу”: аналітики ISW про плани РФ

    11:24

    She Congress 2025: історії рішучості жінок, що змінюють бізнес, громади й суспільні цінності

    11:20

    У Кремлі заявили, що розмову Путіна і Трампа поки не планують

    11:14

    Все, лавочка закривається: ФОПів в Україні чекає тотальна зміна податкових правил

    11:10

    Терміново перевірте “Дію”: українці почали отримувати сповіщення про скасування прописки

    11:04

    Світло можуть вимкнути будь-коли: регіони з найгіршою ситуацією

    11:00

    У Європі хочуть залишити українських біженців без житла

    10:53

    Розмитнення авто по-новому: що зміниться для водіїв у 2026 році

    10:50
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.